2019. 06. 03.

Könyvjelző TBR Jar Challenge 2019 - Június


Az elmúlt évben sikeresnek könyveltük el a TBR Jar kihívást, ezért 2019-ben is belevágunk. :) Kiválasztottunk 12 közösen és 12-12 külön olvasandó regényt, és a szerencsén múlik, melyik hónapban fogjuk olvasni. Ezek fele már tényleg régóta hever olvasatlanul, másik fele friss megjelenés. 

Itt vagyunk a felénél, észre se lehet venni, hogy már benne járunk a nyárban. Már most van pár újdonság a polcainkon, amiből biztos kerül majd fel a jövő évi listánkra pár cím.

Akkor most egyenként is bemutatnánk a júniusi húzottjainkat. Esetleg ti már olvastátok valamelyiket?

Közös lista: Ideje letudni Dank és Pagan szerelmének történetét, és most megadatott a lehetőség. Közös olvasásunk Abbi Glines A jövőm regénye.
I:Úgy gondoltuk nem hagyjuk abba a sorozatot bármennyire is csalódást okozott. Nagyon félek tőle, mert nem tudom ezt még hova lehet majd fokozni :/
P: Már a második részt se szerettem, de mégis kap esélyt a sorozat lezárása, hátha az tud újat mutatni.

Író: Abbi Glines
Cím: A jövőm
Sorozat: Existence 3.
Kiadó: Maxim
Kiadás éve: 2017.
Terjedelem: 264 oldal
Fülszöveg:

Dank ​vajon magába tudja bolondítani a lányt… újra?
Amikor Pagan Moore bebizonyította, hogy méltó a Halál szerelmére, esélyt kaptak arra, hogy együtt maradjanak, ha teljesítenek egy próbatételt.
Azonban azt senki sem ígérte meg Danknek, hogy a lány továbbra is akarni fogja őt…
Amikor egy lélek megteremtetik, annak párja is megszületik. Ezek a lelkek pedig minden életükben egymásra találnak. Beteljesítik egymás sorsát. Pagan számára ilyen lélek a voodoo király. Eljött hát az idő, hogy a lány eldöntse, mire vágyik jobban: együtt lenni a Halállal az örökkévalóságig, vagy amellett a lélek mellett maradni, akit neki teremtettek.
Dank sosem gondolta, hogy aggódnia kellene a választás miatt. Tudta, hova húz a lány szíve. Azonban rá kellett jönnie, hogy semmi sem biztos, miután a lánynak törölték az emlékeiből minden csókjukat, érintésüket, minden közösen eltöltött pillanatukat. Így hát újra el kell nyernie Pagan szerelmét, és bebizonyítania a lány lelkének, hogy pontosan ő az, akihez tartozik.
Mindezzel nem is lenne gond, ha Pagan lelki társa nem állna az útjában.

Indie listája: Egy sorozat második részét sikerült most kihúzni, ami nem más mint Robin Lafever: Sötét diadal könyve.
I: A sorozat első részét nagyon megszerettem, de valamiért nem olvastam el a többi részt. Most végre pótolhatom ezt a hibát.
Író: Robin LaFevers
Cím: Sötét ​diadal
Kiadó: Maxim
Kiadás éve: 2014.
Terjedelem: 432 oldal
Fülszöveg:

ÁRULÁS, ​HŰTLENSÉG ÉS VESZÉLY
Szerelem és kaland, történelem és varázslat, bosszú és megváltás keveredik a Gyilkos kegyelem folytatásában.
A XV. századi Franciaországban Sybella az elkeseredéstől és a gyásztól félig eszét vesztve érkezik a halál titkos kolostorába. A halál szolgálólányai készségesen menedéket adnak neki. A segítségnek azonban ára van…
Sybellát, akinek természetes tehetsége van a halál és a csábítás művészetében, a kolostor legveszélyesebb fegyverei között tartják számon. Ám ezek az orgyilkos képességek nemigen vigasztalják, amikor újra vissza kell térnie abba az életbe, amely kis híján megőrjítette. És miközben Sybella maga a halál istene által kovácsolt fegyver, a cél érdekében az istenség kénytelen lehetetlennek tűnő küldetésre indítani a lányt. Amikor a halál szolgálólánya a várbörtönben váratlan szövetségest talál, vajon a bosszún kívül talál magának mást is, amiért érdemes élni?

Perpetua listája: Egy remek Rubin Pöttyös a hónap húzottja, Nicole Williams Csattanás.
P: Ez is a Rubin Pöttyös kategória elején jelent meg, azóta vártam a folytatást, mert nagyon szerettem. Vajon a második is ugyanolyan szerethető lesz?
Író: Nicole Williams
Cím: Csattanás

Sorozat: Zuhanás 2.

Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2018.
Terjedelem: 224 oldal
Fülszöveg: 

Jude és Lucy csak abban ért egyet, hogy Rómeó és Júlia történetéhez méltó módon tombol közöttük a szenvedély. Meg abban, hogy állandóan veszekedni kell…
Az sem segít, hogy Lucy halálosan féltékeny arra a vezérszurkoló lányra, aki beférkőzött Jude életébe.
Lucy igyekszik belekapaszkodni a nélkülözhetetlen rosszfiúba, miközben azon dolgozik, hogy ő legyen a főiskola legjobb balett-táncosa. De közben érzi, hogy valami hamarosan összeomlik…
Hogy tudna anélkül a fiú nélkül élni, akit szeret? Hogy tudna úgy élni, hogy feladja az álmait? Ha rosszul dönt, mindent elveszít.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése