2019. 08. 01.

Július havi beszerzéseink, olvasásaink


Egészen eseménytelenül telt ez a hónap, de ilyen is kell. Próbáltuk kipihenni az első félév fáradalmait, élvezni a napsütést. Egy kis nyaralás, új hobbik keresése, azért lekötött minket, és júliusban is kezünkbe vettünk nem egy remek regényt. :D

Indie: Végre kezdek visszatalálni önmagamhoz :) Nem panaszkodhatom erre a hónapra. Megismerkedtem Julia Quinn munkásságával, és egyből kedvencnek avattam. A fejembe is vettem, hogy beszerzem az eddig megjelent könyveit, bár láttam, hogy van pár darab ami úgy néz ki beszerezhetetlen kategória lesz :( de a remény hal meg utoljára.

Vettem: 
- Julia Quinn: Wyndham elveszett hercege a borítója fogta meg leginkább a tekintettemet, így az első körben ő került fel a polcomra.

- Julia Quinn: Mr. Cavendish, ha jól sejtem? a folytatására is szükségem van, hogy teljes legyen a gyűjtemény.

- Julia Quinn: Szerelem postafordultával a Bridgerton család teljesen levett a lábamról. Ez a sorozat annak az előzményének tekinthető. Igaz, hogy ez a második rész, mert az első nem volt raktáron ahonnan rendeltem, de bízom benne, hogy arra is rátalálok majd.

- Julia Quinn: A másik Miss Bridgerton  egy friss megjelenés, amire azonnal lecsaptam, hogy a többivel együtt érkezhessen.

Összesítve: 4 db vettem + 0 db ajándékba kaptam = 4 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban összesen 11 db könyvet sikerült elolvasnom, nagyon boldog vagyok, mert végre újra érzem magamban a lendületet. A blogunkra eddig 0 db-ból készült bejegyzés, és 5 db-ból készül.


Perpetua: Tulajdonképpen nem is vettem a hónapban könyvet, hiszen ez az egy még könyvheti beszerzés, csak megcsúszott a kiadás, azért kaptam meg júliusban. :)

Vettem:  
- Natalie C. Parker: Seafire a Kalózkirály lánya nagyon tetszett, és remélem ez a történet is ahhoz hasonló élményt fog nyújtani.


Összesítve: 1 db-ot vettem + 0 db-ot ajándékba kaptam = 1 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: 5 db könyvet olvastam el ebben a hónapban. Azt hittem több regény fogyasztok most, ha már itt a nyár és elvileg több az ember ideje, de tévednem kellett. :D A blogunkra eddig 1 db-ból készült bejegyzés, és 4 db-ból készül.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése