2019. 08. 02.

Könyvjelző TBR Jar Challenge 2019 - Augusztus


Az elmúlt évben sikeresnek könyveltük el a TBR Jar kihívást, ezért 2019-ben is belevágunk. :) Kiválasztottunk 12 közösen és 12-12 külön olvasandó regényt, és a szerencsén múlik, melyik hónapban fogjuk olvasni. Ezek fele már tényleg régóta hever olvasatlanul, másik fele friss megjelenés. 

A nyár utolsó hónapja is elérkezett. Egy kis pihenő mindenkinek jár, főleg ha jó könyvek társaságában élvezhetjük ki.

Akkor most egyenként is bemutatnánk az augusztusi húzottjainkat. Esetleg ti már olvastátok valamelyiket?

Közös lista: A mostani húzottunk kedves a számunkra, mert az előző részei mindig elröpítettek minket egyik kedvenc műfajunk világába ez a könyv pedig nem más mint Jennifer Ashley: Szabadító szerelem.
I: Az eddigi részeket nagyon szerettem, örülök, hogy folytatjuk a sorozat olvasását ebben a hónapban.
P: Jól fog esni egy kis történelmi romantikus. :)

Író: Jennifer Ashley
Cím: Szabadító szerelem
Kiadó: Kossuth
Kiadás éve: 2014.
Terjedelem: 344 oldal
Fülszöveg:

Elliot McBride hatalmas vagyont szerzett Indiában, majd Skóciába visszatérve kalandos körülmények között elnyeri gyerekkori szerelme, a szépséges Juliana kezét. Az ifjú pár a skót Felföld egyik eldugott, festői zugában, egy ódon, romantikus kastélyban kezdi a közös életet. Minden adott tehát a zavartalan boldogsághoz. Vagy mégsem? A szerelmes fiatalasszonyt egyre több nyugtalanító kérdés gyötri. Minden bátorságára és hitére szüksége van, hogy férjét ugyanannak a derűs és szeretetreméltó embernek láthassa, akibe kislány korában beleszeretett. Mert Elliot McBride élete sötét titkokat rejt… Jennifer Ashley díjnyertes romantikus-erotikus sorozatában továbbszövi a Mackenzie csa­lád izgalmas, magával ragadó történetét.

Indie listája: Egy rég feledésbe merült sorozatot folytatására ad most lehetőséget a mostani könyv, ami nem más mint Alexandra Bracken: Sötét játszmák.
I: Az első részét szeretem, de valamiért nem haladtam tovább a folytatásaival. Nem is értem miért raktam ennyire félre, de most bepótolhatom a lemaradásom.
Író: Alexandra Bracken
Cím: Sötét játszmák
Kiadó: Maxim
Kiadás éve: 2015.
Terjedelem: 496 oldal
Fülszöveg:

Ruby ​sosem akarta birtokolni azon képességeit, amelyek majdnem az életébe kerültek. Most azonban meg kell szoknia őket. A többiek a Gyerekek Ligájában csak „Vezérnek" hívják Rubyt, pedig ő pontosan tudja, hogy micsoda: egy szörnyeteg. Amikor Rubyra bíznak egy érzékeny titkot, bele kell vágnia élete legveszélyesebb küldetésébe: el kell hagynia a Gyerekek Ligáját. Kegyetlen információk keringenek arról a veszélyes betegségről, ami a fertőzött amerikai kisgyerekek nagy részét megölte, a többieket pedig kirekesztett lényekké változtatta, és úgy tűnik, ezen információk kiirthatatlanok. Az igazság azonban egyetlenegy helyen lelhető fel: Liam Stewartnál. Ahogyan Ruby átutazik az országon, kutatva Liam és a katasztrófa után, ami tönkretette az életét és egész Amerikát, szíve és esze két irányba húzza – szíve a régi barátok és a család felé, esze pedig a Liga felé, aminek ígéretet tett. Egy biztos: Ruby mindent meg fog tenni azért, hogy megvédje szeretteit. De mi van akkor, ha a háború megnyerése önmaga elvesztését jelenti?

Perpetua listája: Egy forró, szexi paranormális az utolsó húzott, Laurelin Paige: Utolsó csók.
P: Jó lesz már lezárni ezt a "hosszú" sorozatot. :D
Író: Laurelin Paige
Cím: Utolsó csók

Kiadó: Libri
Kiadás éve: 2017.
Terjedelem: 442 oldal
Fülszöveg: 

SZENVEDÉLYES JÁTÉK, SÖTÉT VÁGYAK, VESZEDELMES TITKOK
Emily Wayborn már döntött. Igaz, hogy nem bízik a szívdöglesztő és veszedelmes Reeve Sallisben, ám ő az egyetlen férfi, aki meg tudja adni neki, amire szüksége van. Reeve mellett Emily végre önmaga lehet. A dúsgazdag szállodatulajdonos azonban a titoktartás mestere, Emily pedig hiába keresi a válaszokat, valaki mindig egy lépéssel előtte jár
Emily lassan kifut az időből, már nem hisz sem barátságban, sem szerelemben. Meg kell hoznia egy képtelen döntést, melynek következtében vagy sértetlen marad a szíve vagy menthetetlenül összetörik.
Laurelin Paige új sorozata még forróbb, érzékibb és veszedelmesebb, mint a világszerte sikerlistás Fixed-regények.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése