2019. 09. 17.

Bálint Erika: A nap csókja - borítóleleplezés

Író: Bálint Erika
Cím: A nap csókja
Kiadó: Könyvmolyképző
Várható megjelenés: 2019. ősz
Terjedelem: 288 oldal
Fülszöveg: 
Meddig tűröd, hogy nem szeretnek?
Léna ötvenéves orvosfeleség, akinek hazugságok tartják egyben kiüresedett házasságát, mégis megpróbálja apró örömökbe merülve túlélni a hétköznapokat.
Egy este megpillant a Facebookon egy képet a férjéről és egy idegen nőről, és rádöbben, itt az ideje, hogy szembenézzen önmagával, és a múltbéli démonaival. Képes vajon a szeretetre? És érdemes arra, hogy őt szeressék?
Lénának meg kell ismernie, és kell fogadnia önmagát testestől, lelkestől. Önkeresése során segíti nagyszájú, mindig vidám barátnője és szókimondó, kemény nővére, de nehezíti az útját az apja ridegsége, és az, hogy hiába akart jó szülő lenni, egyre távolodik saját lányától.
Felbukkan egy új férfi is az életében, de vajon Léna képes nyitni felé? Meg tudja ismerni az ölelés erejét és meg tudja tanulni, hogyan fejezze ki az érzelmeit? Képes lesz kilépni eddigi életéből?
Mit nyer és mit veszít, ha megtalálja önmagát?
Egy nő útja önmagához, nem csak nőknek.
A legfájdalmasabb felismerések egyike, amikor rájössz, nem egy másik ember áldozata vagy, hanem a saját magadé.


„Egyszer minden múlt idejűvé válik. Az öröm és a bánat is.
Nem vetted észre, mikor múlt el a fájdalom, csak éltél tovább, mintha azok a fiatalkori sebek még mindig nyersen sajognának benned, pedig már csak az emlékük volt meg.”

Az Írónő már nem ismeretlen hazánkban, tavaly jelent meg az Adj esélyt! regénye, a Könyvmolyképző Kiadó Arany Pöttyös könyvei között és idén újabb történetet olvashatunk tőle. :)

A regény az alábbi linken lesz megrendelhető. A Moly.hu adatlapot pedig itt érhetitek el.

„A legtöbben leélik az életüket úgy, hogy mindig csak a másokhoz való viszonylataikban határozzák meg önmagukat. A szüleim lánya vagyok, a férjem felesége vagyok, a gyerekeim anyja vagyok, és így tovább. És közben valahol elvész a leglényegesebb kérdés, de ki vagyok én?”

Bálint Erika
Bálint Erika Békéscsabán született, Gyöngyösön nőtt fel, a Debreceni Egyetemen szerzett diplomát.
Volt középiskolai tanár, népművelő, könyvtáros és vállalkozó.
Későn kezdett el írni, eddig elsősorban az Aranymosás Irodalmi Magazinban jelentek meg novellái. Elbeszélései középpontjában hétköznapi emberek állnak, férfiak és nők, akik önmagukat és saját helyüket keresik az emberi kapcsolatok bonyolult szövedékű hálójában. Mai történetek, mai hősökkel.
A Könyvmolyképző Kiadónál 2018-ban megjelent Ad esélyt! című regénye.


„Csak mostanra jöttél rá, hogy másoknak is vannak rideg szülei, másokat is megcsalnak, becsapnak és elárulnak, és mindez nem egy különös teher, hanem csak az élet része, vélt vagy valós sérelem, amitől meg kell szabadulni.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése