2019. 03. 31.

Mutasd a polcod! - 65. rész


A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :) 

A 65. választás a 50-es polclakóra esett, aki pedig:


I: Tara Sivec: Nyűgök és nyalánkságok
Egy nem mindennapi sorozat harmadik része. Tele van jobbnál jobb édességgel, amit megfűszerezett az Írónő trágár kifejezésekkel. Az első rész elolvasása után nagyon vártam, hogy megtudjam hogyan is folytatódik Claire és Carter története. A második részben is sokat nevettem, egyre jobban megkedveltem ezt a bolond bagázst. Pont ez miatt nem értem miért nem folytattam az olvasását. 

P: Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok
Nagyon érdekelt a könyv, mégis halogattam az olvasást, pedig nem kellett volna. Annyira szuper kikapcsolódást nyújtott. Sokat nevettem, élveztem a szereplők között szikrázó feszültséget és szexuális kisugárzást. Még a filmet is megnéztük, ami nagy örömünkre egy egészen jól sikerült feldolgozás, szinte végig követi a történetet és a szereplők is remekül jelenítik meg a könyvbeli karaktereket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése