2019. 04. 18.

Sorozatismertető - Sötét vadászok 7. rész


Számos sorozat közül lehet válogatni, amik nem csak pár résszel büszkélkedhetnek. Ezekből szemezgetnénk új rovatunkban, és részletesebben bemutatnánk őket. :)

Az előző részért kattints ide: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Elég hosszú sorozat lévén még bőven tudom folytatni a részek bemutatását. :) Akárhány helyen keresem, mindenhol más sorrendbe vannak állítva a történetek. Mi próbáljuk az Írónő honlapját próbáltam alapul venni. És leszögezném, hogy a novellákat próbálom (!) ajánlott olvasási sorrendben beilleszteni a részek közé.

26, Dragonmark (2016)
Maradunk a sárkányos vonalnál, ami nem is baj, ugye? :) És New Orleans-tól se szakadunk el. Újabb két igen nagy ellentéttel bíró páros talál a boldogságra. Legalábbis ennek szurkolunk. A Dragon Rising-nak is nevezhető trilógia első része.
Illirion ’Illy’ Drakomai Kattalakis – Katagari sárkány, akit az emberek fogságban tartottak és kihasználták az erejét. Brutálisan megkínozták, torkát is annyira megcsonkították, hogy már nem tud beszélni. Végül sikerült megszöknie, azóta is a világtól elvonultan él, egyetlen barátja Max.
Edilyn ’Addy’ Kattalakis – Remekül képzett sárkányvadász, de nem akart csatlakozni a rendhez, ezért elcsúfította magát.

27, Dragonsworn (2017)
Falcyn „nyugodt” világát megzavarja Medea, aki ráveszi a férfit, hogy csatlakozzon csatájához, de lehet, hogy túl veszélyes játékost hozott be a küzdelembe. A Dragon Rising trilógia második része.
Falcyn ’Fal’ – Az egyik legidősebb sárkány, nagyon titokzatos és nagyon különleges. Magányos és mogorva, próbál olyan távol maradni a világtól, amennyire lehetséges.
Medea ’Dea’ – Stryker és Zephyra egyetlen életben maradt lánya, akitől jelentős erőt örökölt. Spathi démon, sőt a hercegnőjük. Könyörtelen harcos, nem ejt foglyokat.  

28, Stygian (2018)
Egy újabb régóta várt szereplő kapja meg a saját történetét, akit már régóta emlegetnek a könyvekben. A párját csak rejtve árulom el, mert spoiler-es információ. A Dragon Rising trilógia utolsó része.
Urian ’Uri’ Peters – Strykes utolsó életben maradt fia. Hűséges volt apjához, addig a napig, míg beleszeretett a nőbe, Phoebe-be, akit meg kellett volna ölnie. Amikor az apja rájött erre, elvágta a torkát, Acheron mentette meg, azóta neki kémkedik és bosszút esküdött apja ellen.  
Phoebe Peters – Cassandra nővére, aki saját akaratából vált démonná, de nem akart mások élete árán élni, így Urian-ból táplálkozott.

29, Queen of All Shadows (2020)
Csak jövőre érkezik ez a rész, borítót se kaptunk még hozzá, de a főszereplő páros már ismeretes. És a sárkányos kitérő után, újabb sötét vadász kerül a középpontba.
Xander ’Xan’ St. James – Egy cigány jósnő és egy angol nemes fia. Valaha varázsló volt, ereje a sötétségben lakozik. A Sötét Vadászok elitjének, a Háború Kutyáinak tagja.
Brynna ’Bryn’ Renee Addams – Nyolcadik generációs fegyvernök család tagja, igazi kékvérűnek számítanak. Haláláig anyja, egy menedékházat működtetett Sötét Vadászok számára. Bryn mindig tudta, hogy az emberiséget oltalmazó férfiak és nők szolgálatának fogja szentelni az életét. Első szerelme tiniként Nick volt.

30, Shadow Within (2021)
Itt még a fülszöveg se ismert, mert nem szeretné az Írónő elspoiler-ezni a Stygian történetét.
Shadow Hunter – Az egyik eredeti Sötét Vadász. Számos titkot tartogat, és rengeteg ellensége van. Fő mottója, hogy inkább bízz meg egy ellenségben, mint egy barátban, mert egy ellenséget könnyű elveszíteni, de egy barát árulása kétszer olyan mély sebet hagy maga után. Harci képességeinél csak a szarkazmusa kiválóbb.
???


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése