2019. 10. 18.

Colleen Hoover: November 9 - borítóleleplezés

Író: Colleen Hoover
Cím: November 9
Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 368.o 
Várható megjelenés: 2019. ősz
Fülszöveg: 
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy fiú, aki találkozott egy lánnyal.
A Lánnyal.
Fallon megismerkedik Bennel, az ígéretes regényíróval – egy nappal azelőtt, hogy az ország másik felére költözik. A szerencsétlenül időzített vonzalmuk a lány eseménydús életével együtt megadja azt az ihletet, amire Ben mindig is vágyott a regényéhez. Telik-múlik az idő, párhuzamosan futó életükben jönnek-mennek a kapcsolatok és a csalódások, de továbbra is találkoznak évente egyszer, mindig ugyanazon a napon. Egészen addig, ameddig Fallon el nem bizonytalanodik, hogy Ben vajon igazat mond-e neki, vagy csak tökéletes valóságot kreál a regényéhez az ütős konfliktus kedvéért.
Lehet-e egyáltalán szerelmi történetnek nevezni Ben kapcsolatát Fallonnal – és egyúttal a regényét is –, ha szívfájdalommal végződik?
Feledhetetlen szerelmi történet egy író és váratlan múzsája között.
Újdonság magyarul a New York Times sikerlistájának élére törő Colleen Hoovertől.
Hagyd, hogy elvarázsoljon!
* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Colleen Hoover-t nem kell bemutatni, az olvasóközösségben, szerintem kevesen nem hallották még a nevét. Novemberben hazánkba is látogat, emellett hamarosan érkezik ez az újabb regénye magyarul.

A regény az alábbi linken lesz megrendelhető. A Moly.hu adatlapot pedig itt érhetitek el.

Colleen Hoover

Colleen Hoover a New York Times sikerszerzője, Texasban él férjével és három gyermekükkel. Tinédzsereknek és fiatal felnőtteknek szóló regényeivel egy csapásra belopta magát az olvasók szívébe. Magyarul is megjelent kötetei: – Vallomás, Velünk véget ér, Egy nap talán-, a Reménytelen- és a Szívcsapás-sorozatok, valamint a Tarryn Fisherrel közösen írt Soha, de soha-sorozat.

Az írónő megtalálható Facebookon, Instagramon és Twitteren (@colleenhoover), valamint saját weboldala is van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése