2019. 05. 11.

Könyjelző Top 10 - 55. rész


Minden részben összegyűjtünk nektek TOP 10 könyvet vagy csak egyszerűen 10 kedvencet hozunk különböző kategóriákban. Igyekszünk nagyon változatosak lenni. Az ötlet eredeti forrása a Broke and the Bookish blog. :)

10 első könyv, amit értékeltem (nem feltétlenül a blogon) (55)

I: Volt egy régi moly adatlapom, de azt töröltem így nem tudom visszanézni melyikeket értékeltem akkor, de próbálóm összeszedni a régi nagy kedvenceimet.
P: Huh, még mókás is volt visszanézni ezeket, mert gondolom nem meglepő módon még nem voltak túl kifinomultak. No nem mintha mára annyira fantasztikus stílusom lenne, de azért mégis érzem a fejlődést magamon. :D Ezeket még a moly.hu-ra írtam. :)

1, 
I: Stephen King: Christine Kinggel kezdődött igazán csak el minden, ez volt akkoriban a legnagyobb kedvencem tőle. Többször is újra olvastam annak idején. 
P: J. R. Ward: Újjászületett szerető A könyvmolyság felé vezető utam is ezzel a sorozattal kezdődött, így stílusos, hogy az első értékelésem is hozzá köthető. 
2,
I: Meg Cabot: A neveletlen hercegnő naplója 1. – Hercegnő születik Biztos sokak kedvence volt tiniként ez a sorozat. Én se voltam kivétel :) Főleg Michael és Mia kapcsolatának alakulása miatt vártam az újabb részek megjelenését.
P: Charlaine Harris: Véres csapda A TV sorozat miatt kezdtem olvasni, de szomorú voltam, mert a 10. rész óta lejtmenet indult meg. Ebben a kötetben egy csomó dolog idegesített. :S
3,
I: Kinley MacGregor: Vágyak ​vonzása Emlékszem a könyvtárban álltam a történelmi romantikus köttetek előtt, egyszerűen késztetést éreztem rá, hogy levegyem a polcról. Gyorsan ki is kölcsönöztem, otthon pedig jól elrejtettem. Onnan kezdve beleszeretem a műfajba.
P: Kresley Cole: Szeress, ha tudsz! Imádom az írónő paranormális sorozatát és szívesen vettem kezembe más stílusú alkotását is. Szerintem ez a három könyv volt az első három történelmi romantikusom.    
4,
I: Meg Cabot: Misztikus ​szerelem Egyik nagy kedvencem az Írónőtől, rengetegszer újra olvastam abban az időben. Mindig beleképzeltem magam Ellie helyébe. A belőle készült film pedig hatalmas csalódás volt. 
P: Richelle Mead: Vámpírakadémia Ekkor még nem csitult a paranormális iránti rajongásom. Férjem botlott egy fanmade videóba a sorozatról, mire rájöttem, hogy ez könyv, mindenképp beszereztem, és milyen jól tettem. :D   
5,
I: Leiner Laura: Kezdet Engem is elkapott a Szent Johanna gimi láz, egy kicsit visszarepültem általa az időben. Bárcsak nálunk is lett volna a suliban egy Cortez. 
P: Richelle Mead: A végső áldozat Úgy tűnik a sorozat többi részéről nem is írtam értékelést, de a lezárásnak szenteltem pár mondatot.       
6,
I: Jane Austen: Büszkeség ​és balítélet Már többször említettem, hogy egyik nagy kedvencem az Írónő, nem csak filmen, de papír alapon is szeretem a könyveit. 
P: Jeaniene Frost: Reckoning Annyira jó volt ez a sorozat is, és nem akartam még elszakadni tőle, ezért utólag az „előzményeket” is elolvastam. 
7,
I: Elizabeth Hoyt: Hollóherceg Ezzel a könyvvel ismerkedtem meg a General Press Romantikus Regények sorozatával. Szuper könyveket sikerült ez által megismernem.  
P: Jeaniene Frost: Félúton a sírhoz Ha emlékeim nem csalnak, utólag írtam értékelést az elolvasott részekhez, azért nem olvasási sorrendben vannak a moly.hu oldalon.     
8,
I: Stephenie Meyer: Twilight – Alkonyat Akkoriban engem is elkapott a láz, ezzel keltem, és ezzel feküdtem. Csodálkozom is, hogy abban az időben mennyire szeretem, de most már ennyi idős fejjel nem tudnám ugyan úgy szeretni. Hiába ahogy idősödöm változik az ízlésem is. 
P: Jeaniene Frost: Síri csendben Kicsit laposabb volt a második rész, de egyáltalán nem vette el a kedvemet a folytatástól.   
9,
I: Charlaine Harris: Inni ​és élni hagyni Hogy én mennyire szeretem ezt a sorozatot. még a suliba is vittem magammal, ha olyan órám volt titokban az órán is olvastam.  
P: Jeaniene Frost: Sírig hű szerelemed Ez volt akkor a kedvencem, hiszen igazán eseménydús történetet kaptunk, sok-sok Vlad-dal. :D    
10,
I: Calia Read: Szétcsúszva Az első könyv, amit a blogon értékeltem, most se érzem magam annyira profinak értékelés írásban, de itt még tényleg látszik, hogy nagyon kezdő szinten voltam. Örülök, hogy belevágtam :) 
P: Jeaniene Frost: Once burned Nagy Jeaniene Frost lázban éltem értékeléseim elején, úgy látom. :D Vlad-tól sem akartam elszakadni, ezért mindenképp olvasni akartam az ő sorozatát is.    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése