2019. 04. 14.

Mutasd a polcod! - 67. rész


A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :) 

A 67. választás a 131-es polclakóra esett, aki pedig:


I: Amy Harmon: Homokból ​és hamuból
Az Írónő igazán gyönyörűen bánik a szavakkal, a karaktereit is úgy tudja megalkotni, hogy nagyon emberiek, sokszor beletudtam képzelni magamat a bőrükbe. Nagyon megörültem amikor megláttam, hogy nem maradunk Amy nélkül. A világháborús történetek ismerkedésével még gyerekcipőben járok, de amiket eddig olvastam mind hatással volt rám. Úgy gondolom Eva és Angelo története darabokra fogja törni a szívemet.


P: Jennifer L. Armentrout: Dermesztő érintés
Sajnos az első rész nem győzött meg teljesen, de úgy éreztem megérdemel még egy esélyt a sorozat, ezért szereztem be a folytatást. Viszont azóta se vettem rá magam, hogy elolvassam. Nagyon fontos az első benyomás és amikor folyamatosan ennyi remek könyv jelenik meg, nem szívesen pazarolom az időmet olyanra, ami nem hagyott bennem mély nyomot. Persze, ha már megvettem, előbb vagy utóbb a kezembe veszem, addig meg fotózgatom. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése