2019. 10. 26.

On Sai: Álruhában (Vágymágusok 1.) - borítóleleplezés

Író: On Sai
Cím: Álruhában
Sorozat: Vágymágusok 1.
Kiadó: Könyvmolyképző
Várható megjelenés: 2019. ősz
Fülszöveg: 
*
Lehet barátság férfi és nő között?
Szépvölgyi Rianna egy eldugott völgy grófkisasszonya, aki bogaras atyjával és zenész ikeröccsével él. Rianna férfiruhában van, amikor balszerencséjére találkozik Ras parancsnokkal, aki a hazaérkező hírhedt Kartal hercegnek gyűjt katonákat.
Riannát összecseréli az ikertestvérével, és magával viszi.
Ha rájönnek, hogy Rianna lány, kiirthatják felségárulásért a családját.
Vajon sikerül visszacserélnie magát, mielőtt lelepleződik?
De mit tegyen addig a férfiasan vonzó Ras, a magát mutogató jóképű Mort és a vad Lidérc közelében,
ha a mágiája csalogatja a férfiakat?
Míg a hercegre várnak, valaki vadászni kezd a csapatra.
Rianna nem számíthat másra, csak az eszére, és egy hajmeresztő szövetségesre, miközben őket lesi a természet, ami hol a halálukat akarja, hol pedig illetlenül valami mást.
„…amikor reggelente álmosan felnézel a tornyokra vagy megcirógatod a falat, az ember azt kívánja, bárcsak ő lenne a kezed alatt.”
* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

On Sai írónő népszerűsége tagadhatatlan, mi sem mutatja ez jobban, mint dedikálásain mindig kígyózó sorok várnak, csak hogy egy rövidke ideig találkozhassanak vele. A Calderon és a Szivárgó sötétség után újabb sorozatba kezd idén, amit kíváncsian várunk.

A regény az alábbi linken lesz megrendelhető. A Moly.hu adatlapot pedig itt érhetitek el. És itt a legelső idézet a könyvből.

„Hosszú, fekete haját kontyba csomózta, míg az állát nagy gonddal borotválta. Pont ellenkezőleg, mint az épeszű férfiak. (…) Mély hangja felzendült:
– Nem kapsz el, kölyök!
– Kapjon el a borbély! Vagy anyád, ha hajat akar vágni!”

On Sai
Varga Bea (On Sai) író, szerkesztő, viselkedéselemző. A Könyvmolyképző Kiadó tehetséggondozási projektjét, az Aranymosást vezeti. Többféle korcsoportnak ír fantasztikumot, eddig tíz kötete jelent meg. Legsikeresebb könyvei az Apa, randizhatok egy lovaggal? , illetve a Segítség, támadnak a betűk! egy éven belül utánnyomást ért el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése