2019. 10. 01.

Szeptember havi beszerzéseink, olvasásaink


Megint egy kicsit nyugodtabb hónap van a hátunk mögött. Az izgatott várakozás időszaka ez, amikor azt figyeljük, mikor bukkan fel újabb és újabb gyöngyszem a kiadók előrendelhető kínálatában. Már képzeletben rendezgetjük a polcainkat, hova tudunk még 1-2 új könyvet besuvasztani. :D

Indie: Hát elérkezett az ősz :) Több időm lesz bent ücsörögni és olvasni, ennek örülök. De a legjobban a könyves megjelenéseket várom, lassan lehull a lepel arról, hogy melyikekre számithatunk biztosan, ennél jobb dolog nincs is ilyenkor. Na jó talán még a kürtöskalács :D

Vettem: 
- Shannon Hale: A suttogó már nagyon régóta a kívánságlistámon szerepelt ez a könyv, sajnos egy jó ideje már beszerezhetetlen, nem lehet kapni a könyvesboltokban. Ám egy nap kiszúrtam egy molyos hirdetésben, azzal a lendülettel le is csaptam rá. A fülszövege fogott meg legelőször, utána pedig a pinterest-en látott tábláktól csábultam el.

- Julia London: A vad skót amint megláttam a várható megjelenések között tudtam, hogy nekem kell ez a könyv. Angelika pedig azóta már egy szuper értékelést is írt róla. Nagyon örültem mert megerősített abban, hogy jól választottam.

- Julie Klassen: A társalkodónő titka szeretném  bővíteni a történelmi romantikus könyveim darabszámát, nézelődésközben megtetszett a fülszövege, így bekerült a kosaramba.

- Johanna Lindsey: Szívedben a válasz cowboyos történet *-* már olyan régen olvastam ilyet. A gyengéim :D 

- Johanna Lindsey: Perzselő ölelés a kiadó gyorsan ki is adta egymás után a részeket, ezért bizalmat szavaztam, és a többi részre is beneveztem.

- Johanna Lindsey: Végy el még alkonyat előtt az utolsó részt is sikeresen beszereztem.

- Sabrina Jeffries: Botrányos bajkeverők ő is a bővítés miatt került  a kosaramba, az első részét már augusztusban beszereztem.

- Sabrina Jeffries: Csalfa csábító mivel kijött az újabb rész, azzal a lendülettel rendeltem meg őt is. 


Összesítve: 8 db vettem + 0 db ajándékba kaptam = 8 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban összesen 3 db könyvet sikerült elolvasnom, bár nem tűnik darabszámra soknak, de az AZ a maga 1184 oldalával azért több könyvnek is számítható. Kicsit még mindig le vagyok maradva, de remélem végre utolérem magam lassan. :) A blogunkra eddig 0 db-ból készült bejegyzés, és 2 db-ból készül.


Perpetua: Csak az összegzésnél csodálkoztam rá, hogy bizony szeptemberben se vettem új könyvet. Viszont a háttérben már munkálkodok, jó pár regényt előrendeltem, úgyhogy gyanús, hogy a hátralévő hónapok már sokkal "gazdagabbak" lesznek. :D

Vettem: egyet se :)


Összesítve: 0 db-ot vettem + 0 db-ot ajándékba kaptam = 0 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: 5 db könyvet olvastam el ebben a hónapban. Nem bánnám, hogy ha az év hátralévő részében kicsit fel tudnék pörögni. A blogunkra eddig 0 db-ból készült bejegyzés, és 3 db-ból készül.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése