2019. 10. 03.

Vi Keeland dupla könyvpremier és dedikálás - élménybeszámoló

Író: Vi Keeland
Cím: A megbízó
Kiadó: Álomgyár
Kiadás éve: 2019.
Terjedelem:  400 oldal
Fülszöveg: 
Csak egy tipikus hétfő volt.
Egészen addig, míg a nagyfőnök rám nem bízta egy reménybeli új ügyfél becserkészését.
Kétévnyi bizonytalanság után a munkahelyemen egy csúnya baklövésem miatt ez a lehetőség, hogy bizonyítsak a senior partnereknek, minden, amire szükségem volt.
Vagy legalábbis azt hittem…
Aztán besétáltam a tárgyalóba és beleütköztem a férfiba, akit meg kellett volna győznöm az együttműködésről.
A kávém kilöttyent, a papírjaim szanaszét szóródtak a földön, én meg majdnem elvesztettem az egyensúlyom.
És mindez a napom jobbik része volt.
Mert ez a nagyszerű férfi, aki leguggolt hozzám, miközben úgy nézett rám, mintha élve fel akarna falni, nem más volt, mint az exem, Gray Westbrook.
A férfi, aki után még csak mostanában kezdtem továbblépni.
A férfi, akit a szívem megvetett, miközben a testemnek egészen más ötletei támadtak.
A férfi, aki épp annyira karizmatikus és magabiztos, amennyire szexi.
Valahogy mégis sikerült megtartanom a prezentációmat, miközben igyekeztem figyelmen kívül hagyni az átható pillantását.
Bár azokat a mocskos dolgokat, amiket a fülembe súgott az előadásom után, képtelenség volt figyelmen kívül hagyni.
De az ki van zárva, hogy adjak neki még egy esélyt, pláne most, hogy az ügyfelünk lett. Vagy nem?

Író: Vi Keeland
Cím: A megbízó
Kiadó: Álomgyár
Kiadás éve: 2019.
Terjedelem:  400 oldal
Fülszöveg: A kapcsolatom Hunter Deluciával visszafelé kezdődött.
Egy esküvőn találkoztunk – ő a vőlegény oldalán ült, én a menyasszonyén. Az éjszaka alatti lopott pillantások után vitathatatlan volt a kölcsönös és erős vonzalom.
Én elkaptam a csokrot, ő elkapta a harisnyakötőt. Hunter szorosan ölelt, mialatt táncoltunk, és azt javasolta, fedezzük fel jobban ezt a vibrálást, ami köztünk van. A nyers és mocskos szavaitól visszavonulót kellett volna fújnom, de valami megmagyarázhatatlan okból épp az ellenkezőjét tettem.
Végül a hotelszobájában kötöttünk ki. Másnap reggel pedig már indultam is vissza New Yorkba, Huntert egy téves telefonszámmal hagyva Kaliforniában.
Gyakran gondoltam rá, de a legutóbbi kapcsolatom után megfogadtam, hogy nem kezdek többé jóképű, pimasz és bűnösen elkápráztató fickókkal. Egy évvel később újra összefutottam Hunterrel, amikor a barátainknak gyereke született. A vonzalmunk egymás iránt semmit sem csökkent. Egy hurrikánként érkező kábulat után követelt egy valós telefonszámot. Úgyhogy megadtam neki anyukámét – ő tutira elijeszt minden férfit a közelemből az örökös gyerek- és esküvőtémájával –, aztán hazarepültem.
Azt gondoltam, ez vicces, egészen addig, míg a következő héten be nem állított anyukámhoz vasárnapi vacsorára. Ez az őrült, elképesztő fickó megnyerte magának anyámat, és szerzett egy nyolchetes megbízást a városomban. Azt javasolta, töltsük ezt az időt azzal, hogy kizökkentjük egymást a mókuskerékből.
Nyolchétnyi észveszejtő szex kötelezettségek nélkül. Mit veszíthettem?
Semmit, azt gondoltam.
Ez csak szex, nem szerelem.
De ismerjük a mondást: ember tervez, Isten végez.


Forrás

Az Álomgyár Kiadó igazán elkényezteti az olvasóit. Nem elég, hogy egyszerre két szuper Vi Keeland regényt is hoztak nekünk októberben, de még az Írónőt is vendégül látták, hogy a rajongók személyesen is megismerhessék ezeknek a remek könyveknek az alkotóját. Az esemény két részből állt, 17 órától lehetőség nyílt dedikáltatni kedvenc regényeinket, előtte 15 órától viszont zártabb körben  interjút hallgathattunk meg az írónővel és persze  saját kérdéseket is feltehettünk. Igaz az időpont kicsit korai volt, de ezért megérte hamarabb eljönni munkából. :D Pezsgővel, kis harapnivalóval vártak minket, és mindenkit személyesen köszöntött R. Kelényi Angelika, akinek szintén nagyon örültem, mert nagyon szeretem az ő alkotásait is. Ha előre gondolkodtam volna, biztos elteszem a Mennyei bűnöket, hogy arra is kérjek egy aláírást. :)

A helyszínen a résztvevők két új regény mellett egy rövidke novellát is bezsebelhettek, amit a rövid várakozás alatt már gyorsan el is olvastam. Kisebb oldalszámban sem hazudtolta meg magát az Írónő, a szórakoztató, könnyed stílus itt is felfedezhető. A történet alapjai is igazán tetszettek, persze sokkal részletesebben is szívesen olvastam volna róluk. Vi-t Angelika faggatta kezdetben. Elmesélte, hogy épp európai turnén vesz részt, amit 2 hete kezdett Londonban a RARE  eseményen, onnan Rómába utazott, majd hazánkba érkezett.  Kedden szétnézett már szépséges fővárosunkban, egy dunai hajóút során megcsodálhatta központi látványosságainkat, amik nagyon elnyerték tetszését. Tőlünk pedig Lengyelországba indul, ahol három napot fog eltölteni.
 
Forrás


Eddig 28 könyve jelent meg, amiből mi is egyre többet olvashatunk. A KMK gondozásában 2, az Álomgyár Kiadótól már ezekkel együtt 6 a polcunkon csücsülhet és a hetedik is érkezik. A hazai borítók közül a Beosztott a kedvence. Korábban ügyvédként dolgozott, de mindig is álmodozott az írásról. Azzal, hogy belevágott egy fontos pontot kipipált a bakancslistáján. A megjelent könyvek közül legnagyobb kihívást a Hate Notes jelentette számára. A történet egyik szereplője meghal, éppen abban az időben vesztette el ő maga is az édesapját, majd édesanyjánál rákot diagnosztizáltak. Kemény időszak volt. 28 könyv után könnyű azt érezni, hogy túlságosan hasonlítanak a történetek, ilyenkor kicsit hátralép, szünetet tart, hogy utána újult erővel induljon. Egy átlagos napján már fél 5 körül ébred, 8-ig igyekszik a közösségi média frissítésekkel, üzenetek megválaszolásával végezni, az után gyakran délután 5 óráig ír. 

Igazi alfa hímekkel találkozhatunk a regényeiben, számára bennük a legfontosabb tulajdonság a hűség, megbízhatóság és a humor. A különböző szereplőket nem egy-egy általa ismert személyről mintázza, de egyes jeleneteket gyakran a való életből ragad meg. Testvére randizási szokásai például remek alapanyagnak bizonyultak. És néha a férjétől is idéz. Arra a kérdésre, hogy családja olvassa-e a könyveit, hatalmas nemmel felelt. Anyukájának egyszer odaadta az egyik Penelope Ward-dal írt regényét, és azt mondta, hogy a szexi jeleneteket mind Penelope írta.  :D Elmesélt egy másik esetet is, amikor édesapja kórházba került, megkérte, vigyen be neki néhány könyvet, amiket az éjjeliszekrényén tartott. A nővérek kérdezgették róla, apukája pedig ajánlgatta nekik, végül még vásároltak is belőle. Nagyon büszke volt magára, amiért tudott ezzel is segíteni a lányának. Ha egy saját történetébe képzelné magát, akkor viccesnek tartaná, ha az All Grown Up-ba csöppenne, ahol a főhős egy idősebb nővel jön össze. A férfi épp a fiával egyidős. Elmondása szerint pedig a saját legromantikusabb élménye a lánykérése volt. 


Saját kép

Miután mindenki feltette kérdéseit, dedikáltathattuk a könyveinket, aminek nagyon örültem, mert így nem kell végigállnunk a hatalmas sort, ami már akkor kezdett gyűlni a könyvesbolt előtt és közös képet is készíthettünk az Írónővel. Nagyon jó élmény volt az egész. Mosolygós, kedves az alkotó, nagy öröm volt találkozni vele. Igazán hálás vagyok a lehetőségért a Kiadónak és csak szurkolni tudok, hogy máskor is meglepjenek minket hasonló eseményekkel. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése