2019. 03. 06.

Vi Keeland, Penelope Ward: Nagyképű ​öltönyös

Író: Vi Keeland, Penelope Ward
Cím: nagyképű öltönyös 
Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2018.
Terjedelem: 360 oldal
Fülszöveg: 
Az ellentétek meddig vonzzák egymást?
A szokásos reggelnek indult a vonaton.
De csak addig, amíg fel nem figyeltem az átellenben ülő férfira.
Olyan lekezelőn beszélt valakivel telefonon, mintha ő irányítaná a világot.
Mégis minek képzeli magát ez a nagyképű öltönyös? Istennek?
Bár meg kell hagyni, tényleg úgy nézett ki, mint egy isten.
Ám mi ketten nem is lehetnénk különbözőbbek.
És jól tudjuk, mit mondanak az ellentétekről.
Semmi sem készíthetett volna fel arra az útra, amire végül magával vitt. Arra pedig pláne nem, hogy hova fogunk a végén kilyukadni.
Mert minden jó véget ér, igaz egyszer?
Leszámítva a mi kapcsolatunkat, mert még csak nem is sejtettem, hogy az miként végződik.

„Ha művészet lett volna a seggfejség, én tökélyre fejlesztettem.

Először külön-külön ismerkedtünk meg a két írónővel. Azok alapján bátran mertünk közös alkotásukba is belevágni?
P: A két írónő külön-külön bizonyított már nálam, nagyon kíváncsi voltam, hogy közösen is képesek nagyon alkotni és igen, sikerült. Tökéletes lett ez a könyv. :) Egyszerűen a kezedbe veszed a történetet és tényleg beszippant. Együtt élsz a szereplőkkel, és ami még fontosabb élvezed az olvasást, teljesen kikapcsol. Nem érződnek műnek a párbeszédek, azok is teljesen
forrás
mai stílusban íródtak. És talán itt említeném már meg, hogy mennyire imádtam, hogy volt egy kis visszautalás a Legdrágább mostohabátyámra. Annyira jó érzés, amikor felfedezel egy ilyet, csak vigyorgok még lapokkal később is. :D

I: Úgy gondoltam ebből az együttműködéséből csakis valami izgalmas születhet meg. Külön-külön szeretem a stílusukat, értenek ahhoz, hogy megalkossanak egy könyves álompasit, erotikával tűzdelik meg az események folyamát, a hősnők se a butuska fajtából származnak. Viccesek, odaszegeznek a lapokhoz, még az apróbb felbukkanó hibák se foglalkoztatnak, ilyenkor csak elmerülők, hol hangosan nevetek, néhol pedig még nekem is sikerül elpirulnom a pikánsabb részeknél. Nem tudom a való életben, ha ilyen helyzetekben találnám magam miként reagálnám le a dolgot, de így a lapokon mindig sikerül újra tinilánynak érezni magam. Szerintem tökéletes ismerkedési alapanyag volt a Nagyképű öltönyös, remélem a többiben sem kell majd csalódnom. :)

„Nem ártana tükörbe nézned, és elgondolkodnod azon, hogy a csúnya személyiség sokkal elrettentőbb, mint egy csúnya arc valaha is lehet.”

A cím tökéletesen tükrözi Graham egyéniségét, de több is van benne a nagyképű öltönyösnél?
P: Graham-nél hamar kiderül, hogy nem szabad a látszatra hagyatkozni, jóval több ő a nagyképű öltönyösnél, de mégse szaladjunk ennyire előre. Soraya hamar kiszúrja az utazó tömegben is, egy percig se tagadja, hogy mennyire vonzó férfi. Azonban számára az is egyértelművé válik, hogy mennyire öntelt és nagyon igyekszik száműzni a gondolatai közül, elég kevés sikerrel. Graham ismeri saját erősségeit, és szükség szerint ki is használja azokat.
A saját problémái elől a munkába menekül, és nem fecsérli az idejét arra, hogy kapcsolatokba bonyolódjon. Ez persze mindig csak a felszín. Két ember találkozása után jön
Graham (Forrás)
az az édes ismerkedős szakasz, ahol eldől, szimpatikus-e neked az is, ami a helyes külső mögött lakozik. Kell adni egy esélyt, nem szabad figyelmen kívül hagyni a vonzalmat se, mert csak akkor találhatod meg a számodra tökéletes párt, ha kockáztatsz is. És egy Graham-haz hasonló pasiért érdemes kockázatot vállalni. 

I: Már sok ilyen fickóval találkozhattam az olvasásaim során, akik elsőre tényleg csak egy tesztoszteron bombának tűntek, akik a nadrágjukban hordják a világ legnagyobb szerszámát, amivel még bánni is tudnak, a világ felé pedig a bunkó énjüket mutatják meg csak igazán. Elcsépeltnek tűnhet, de én igen is szeretem ezeket a pasikat, akik a megfelelő nő mellett megnyílnak, meglátjuk milyen is a valódi énjük. Graham is egy ilyen férfi, aki a vonaton ülve tényleg csak egy nagyképű öltönyösnek tűnik, de ahogy haladunk a történetben megismerjük az okát annak miért is öltötte fel ezt az álarcot. Meglátjuk mennyire tud szeretni az ő szíve is. Jó volt látni őt Soraya mellett, mind a kettőjük cipelte a maga kis batyuját, de együtt képesek voltak elfeledtetni a fájdalmakat a másikkal. Még ha túl hirtelennek is érezték a köztük lévő erős érzelmek kialakulását, akkor se tudták titkolni mennyire fontosak egymás számára. Az ismerkedő szakaszon sok múlik, ezt Graham is tudta, megadta a teret a lánynak, de azért a mocskos szájának nem szabott határt. Megláttuk az esendő arcát is, nem tökéletes, de pont ezt kedveltem meg benne, mert tökéletesség nem létezik még a lapokon sem.

„Egy pillanatig megpróbáltam ellenállni, de olyan volt, mintha egy jégkocka próbálna harcolni a nap melege ellen. Lehetetlen volt.”

Soraya talán már különleges neve miatt is igazán emlékezetes szereplő maradhat, de személyisége miatt is kiemelkedik?
P: Nagyon távol áll tőlem Soraya ennyire szókimondó, belevaló személyisége, de igazán emlékezetes hősnővé vált, nagyon jó volt rajta keresztül megélni az eseményeket. Hiába vagyunk mások, szinte csodálattal néztem, hogy ilyen is lehet valaki. Életvidám nő, aki
Soraya (forrás)
nem fásult bele az életbe. Imádtam, ahogy a hangulatához alakította a hajszínét, ezzel sem rejti véka alá belső érzéseit. Tanácsadóként dolgozik, ami nem túl gyakori szakma, de nagy rajtad a felelősség. Minden üzenetében benne van az egyénisége, nem mindennapiak a tanácsai és ettől sokkal hasznosabbak, mint egy sablon szöveg. Viszont hiába ennyire vagány, ő is vágyik figyelemre, megbecsülésre és miután közelebb engedi magához Graham-et ezeket meg is kapja.  

I: Soraya egy igazán belevaló lány, csak csodálni tudom a szókimondását. Én ennél sokkal nyugodtabb vagyok, de sokszor elképzeltem mennyivel másabb lenne, ha kicsit bevállalósabb lennék. Pont ezért jó ilyen női szereplőket megismerni, mert kicsit ilyenkor belebújhatok a bőrükbe, megtapasztalhatok olyan dolgokat amelyek a való életben biztosan nem fognak velem megtörténni. Nagyon tetszett, hogy a hangulatához illőre festette a haját. :) Bátor volt, kedves, de neki is megvoltak a maga félelmei, ami miatt hozott pár elhamarkodott döntést. Jól kezelte Graham-et, nem dobta egyből oda magát, hanem megdolgoztatta egy kicsit a mi öltönyösünket.

„- Jó ember. A végletekig hűséges, és imádja a családját. Nagyon vigyáz a szívére, de ha egyszer odaadja, többé el nem veszi.”

Kettőjük harcán kívül mi tette érdekessé a történetet?
P: Egyszerűen imádtam ezt a párost. Vicces volt már a találkozásuk és imádtam, ahogy nem tudtak szabadulni a másik gondolatától. Egyszerűen nem is tudok egy-egy elemet kiemelni, mindenestül tökéletesen volt megkomponálva a történet. Minden jelenetet, minden beszélgetést, minden üzenetet imádtam. Szinte belepirultam egy-egy jelenetbe, annyira kézzelfogható volt a kettőjük közötti izzás már az első pillanattól kezdve. Egész normális mederben haladtak az események, e kezdeti ellenszenvből hamar vonzalom lesz, majd
Forrás
ismerkedés és így mélyül el szépen a kapcsolat. Ebben nem volt semmi szokatlan vagy meglepő, de a végére kellőképpen volt megkavarva a végére az egész. Így nem maradt egy nagy rózsaszín felhő az egész. Nekem ilyen egy tökéletes romantikus történet.

I: A párosuk egyszerűen hihetetlen, annyira jól működtek együtt. Vicces volt, aranyos, szexi, romantikus. Már az kezdett is igazán jól indult, utána is tartotta ezt a színvonalat. Két teljesen különböző ember találkozik, akikről sose gondolnánk, hogy ők egy párt fognak alkotni, az élet mégis egymás útjába sodorja őket. A kezdeti ellenszenv azonnal vonzalommá alakul. Megkezdődik az ismerkedés szakasza, amiről annyit tudok mondani, hogy egyszerűen édes volt. Ezek mellé kaptunk még egy jó kis bonyodalmat is, ami felrázta az eddig se állóvíznek mondható eseményeket. Izgulhattam, hogy miként is oldják meg a dolgot, milyen változásokat hoz el az életükben. Tényleg hiszek benne, hogy mindenkinek megvan a lelki társa, egyszer csak rá találunk, pont úgy mint ahogy ők találtak egymásra.

„- Te jelentesz nagyon sokat nekem. Új életet leheltél belém, Soraya!”

Akadnak még regények, amiket közösen írt a két írónő. Melyikre lennénk még kíváncsiak?
P: Biztosan fogok még olvasni az alkotóktól, mert ez az eddig megismert önálló köteteiken is
Forrás
túltett. Talán legjobban az idén érkező Park Avenue Player fülszövege csigázott fel. Jó kis vitával indul ez egész, a túlfűtött érzelmeket már az megalapozza. Utána pedig a Mister Moneybag-re lennék kíváncsi, hogy főhősünk hogyan boldogul az általa kialakított kényes helyzetben és a hazugsága után, megtudja-e hódítani szíve választottját.

I: Mindegyiket nagyon szívesen elolvasnám, de a legjobban a British Bedmate-re vagyok kíváncsi. Nem emlékszem, hogy mostanában olvastam-e olyan könyvet amelyben egyedülálló anya lenne az egyik főszereplő. Biztos érdekes szituációkat alakítanak ki az Írónők ennek köszönhetően.

„- Lehet, hogy a te neved nincs a szívem fölé tetoválva, de örökké a lelkembe lesz vésve.”

Kedvenc jelenetem:
P: Itt is az első találkozás, vagy pontosabban majdnem az első találkozás. :D
I: Amikor Graham meglátja először Soraya-t a vonaton.
Kedvenc szereplőm: 
P: Soraya és Graham is igazi kedvencekké váltak, nem csak ebben a könyvben
I: Soraya, Graham.
Hasonló könyv:
P: Nem lepek meg senkit, ha a Szívtipró pilótát írom.
Kinek ajánlom:
I: Biztos szeretni fogja mind a két tábor akik az Írónőkhöz tartoznak. Sok pikáns rész, párbeszéd található benne, így aki szereti az erotikával átszőtt romantikus történeteket ez sem fog neki csalódást okozni.
Értékelésem:
P: Olvasás után még nem döbbentem rá, de ahogy az értékelést írom, be kell látom, hogy ez bizony kedvenccé vált, így nem kérdés, 5 vörös hajvéget kap.
I: Vicces volt, és aranyos, engem pont jókor talált meg, így nem is tudok kevesebbet adni 5 rózsaszín hajvégénél.Érdekesség: Igaz közös alkotásaik önálló regények, mégis lehet Cocky Bastard sorozatként emlegetni őket. A két alkotó megalakította a Cocky Hero Klubbot, ahol olyan szerzők jelentkezését várták, akiket a regényeik ihlettek meg. Már száznál is többen jelentkeztek. Szerintem ez igazán kedves kezdeményezés. Mi pedig nézzük meg, hogy mely regényeket is rejti a Cocky Bastard „sorozat”.

Cím: Cocky Bastard
Megjelenés: 2015.08.14.
Fülszöveg:
A legvadabb fantáziáim közé tartozott, ahelyett, hogy Nebraska közepén bukkanna fel.
Egy szexi, beképzelt, ausztrál, akit Chance-nek hívnak az utolsó ember, akire számítottam, hogy összefutok az utam során.
Amikor lerobbant a kocsim, egyességet kötöttünk. A következő dolog, amire ráeszméltem, hogy együtt utazunk, szexuális feszültséggel teli éjszakákat töltünk különböző hotelszobákban és nem tervezett kitérőt teszünk.
Szokásos kirándulásom életre szóló kalanddá vált. Az egész csak szórakozás és játék volt, míg a dolgok intenzívebbé nem váltak.
Akartam őt, de Chance nem akarna lépni. Bár tudtam, hogy ő is akar engem, valami mégis visszatartotta.
Nem lett volna szabad belezúgnom az öntelt gazemberbe, különösen, hog
y tudtam, az útjaink külön válnak.
De egyszer minden jó dolog véget ér, nem igaz?
Csakhogy a mi kalandunk olyan véget ért, amire egyáltalán nem számítottam.


Cím: Stuck-Up Suit/Nagyképű öltönyös
Megjelenés: 2016.04.11.
Fülszöveg:

Az ellentétek meddig vonzzák egymást?
A szokásos reggelnek indult a vonaton.
De csak addig, amíg fel nem figyeltem az átellenben ülő férfira.
Olyan lekezelőn beszélt valakivel telefonon, mintha ő irányítaná a világot.
Mégis minek képzeli magát ez a nagyképű öltönyös? Istennek?
Bár meg kell hagyni, tényleg úgy nézett ki, mint egy isten.
Ám mi ketten nem is lehetnénk különbözőbbek.
És jól tudjuk, mit mondanak az ellentétekről.
Semmi sem készíthetett volna fel arra az útra, amire végül magával vitt. Arra pedig pláne nem, hogy hova fogunk a végén kilyukadni.
Mert minden jó véget ér, igaz egyszer?
Leszámítva a mi kapcsolatunkat, mert még csak nem is sejtettem, hogy az miként végződik.

Cím: Playboy Pilot/Szívtipró pilóta
Megjelenés: 2016.09.19
Fülszöveg:
Pénz ​vagy szerelem? Melyiket válasszuk?
Az olvasó fejben talán azonnal megválaszolja a kérdést, gondolván: ez pofonegyszerű.
Számomra viszont nem az. Említettem, hogy egy csomó pénzről van szó? Rengeteg pénzről!
El kell utaznom valahová, hogy ezt átgondoljam. Hirtelen ötlettől vezérelve útnak indultam, de amikor a repülőtér várótermében összefutottam a szexi Carterrel, a dolgok más irányt vettek. Túlfűtött beszélgetésbe elegyedtünk, aztán ő elhúzott. Azt hittem, többé nem találkozunk. A sors azonban másként rendelte.
Meglepetés! Carter veszélyes pasi, és folyton ide-oda repül. Mágnesként vonzottuk egymást, de tudtam, hogy a dolog csak átmeneti lehet. Főleg, amikor meghallottam az előéletéről szóló pletykákat. De rákattantam a pasira, és semmi más nem számított. Tartottam tőle, hogy ebből óriási pofára esés lesz, mert valahogy a lelkem mélyén mégis arra vágytam, hogy én legyek az, aki megzabolázza ezt a szívtipró pilótát.
A legkevesebb, amit elmondhatok, hogy valóban a hetedik mennyországba repített.
De egyszer minden jó dolog véget ér, nem igaz? Csakhogy a mi kalandunk olyan véget ért, amire egyáltalán nem számítottam.  

Cím: Mister Moneybag
Megjelenés: 2017.04.08.
Fülszöveg:
Egy liftben találkoztam Bianca-val.
Interjút készült készíteni velem, amikor beragadtunk.
A gyönyörű hollófekete hajú riporter azt hitte kézbesítő vagyok az öltözékem miatt.
Nem sejtette, hogy valójában én vagyok Dex Truitt, a gazdag és sikeres üzletember, akit Mr. Pénzeszsáknak nevezett, délutáni interjúalanyaként.
Bianca elmondta mennyire utálja a Dex típusú pasikat – sznobok, túlképzettek, ezüstkanállal esznek, nem értékelik az egyszerű dolgokat az életben.
Tehát, miután a lift végre elindult, töröltem az interjút és hagytam, hadd higgye, én vagyok Jay, a biciklis futár. Imádtam, ahogy a kamu valómra néz és nem akartam, hogy ennek vége legyen.
Jay-ként kezdtem vele randizni – miközben hagytam, hogy a valódi énemet e-mail-ben interjúztasson meg.
Nem számítottam arra, hogy a köztünk lévő kémia online is ugyanolyan forró lesz.
Nem számítottam a káoszra, ami kezdett kialakulni.
Nem számítottam arra, hogy Jay és Dex is beleszeret.
És ő is beleszeretett mindkét férfiba.
Csak közben mindkét férfi én voltam.
És amikor erre rájön, mindketten elveszítjük.
Semmi nem készíthetett fel arra a napra. És még kevésbé voltam felkészülve arra, ami az után jött.
De egyszer minden jó dolog véget ér, nem igaz?
Csakhogy a mi kalandunk olyan véget ért, amire egyáltalán nem számítottam. 


Cím: British Bedmate
Megjelenés: 2018.10.01.
Fülszöveg:
Kedves Bridget,
Azért írom ezt a levelet, mert kétség sem férhet hozzá, nincs elég bátorságom, hogy a szemedbe mondjam.
Tehát itt van.
Egyáltalán nem illünk össze. Kiváló egyedülálló anya vagy. Én csak egy gondatlan angol orvos vagyok, aki átmenetileg ér a városban egy ideiglenesen átalakított garázsban, mielőtt visszamegyek Angliába.
De mégis van itt valami… egy megmagyarázhatatlan okból kifolyólag, nem tudok nem rád gondolni a lehető leghelytelenebb módokon.
Akarlak.
Az egyetlen ok, amiért beismerem most ezt neked, mert nem hiszem, hogy ez egyoldalú lenne. Észrevettem, hogy te is figyelsz. És hogy ugyanolyanok a reakcióid, amikor a szexről viccelődünk, de a vonzalmunk nem poén.
Szóval mi is a célja ennek az üzenetnek? Azt hiszem ez egy emlékeztető, hogy felnőttek vagyunk, hogy a szex egészséges és természetes, és hogy megtalálsz, csak át kell sétálnod a konyhánál lévő ajtón. Sőt mi több, tudd, hogy mostantól mindig nyitva hagyom az ajtót arra az esetre, ha felbukkannál az éjszaka közepén.
Nincsenek kimondott kérdések.
Gondolkozz el rajta.
Vagy ne.
Amit csak akarsz.
Kétséges, hogy valóban becsúsztatom ezt a levelet az ajtód alatt.
-- Simon


Cím: Park Avenue Player
Megjelenés: 2019.09.23.
Fülszöveg:
Ugyanúgy kezdődött, mint bármely más átlagos nap.
Majd a lökhárítóm behorpadt.
A pasas, akivel ütköztünk, drága autót vezetett és halálosan gyönyörű volt. Kár, hogy totál bunkó is volt mellé. Azon vitatkoztunk, kinek a hibája és csak leereszkedő stílusban tudott beszélni.
Végül megérkezett a rendőrség és külön utakon indultunk tovább. Majd a biztosító társaság dönt az ügyben…Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése