2019. 11. 10.

Eszes Rita: Perkák (Illangók 2.) - borítóleleplezés

Író: Eszes Rira
Cím: Perkák
Sorozat: Illangók 2.
Kiadó: Könyvmolyképző
Várható megjelenés: 2019. ősz
Fülszöveg: 
*
Az illangók kicsinálnak!
Mark és Patrick megjárták Pokolsárt. Vagy mégsem?
Fél év eltelt a kaland óta, és semmilyen bizonyíték nincs az illangók létezésére. Most azonban dühös garabonciások támadnak a fiúkra, és felbukkan Firtos is, aki szerint csak a másik világban lehetnek biztonságban.
Csakhogy amikor megérkeznek, egyáltalán nem azt találják, amire számítottak.
Patrick Tartodot akarja, bármi áron, de ő mintha újra az emberek ellen fordult volna.
Vajon létezhet mindent elsöprő szerelem?
Át lehet hidalni ezeréves ellentéteket és akár világokat is? Mekkora árat kell fizetni azért, ha valaki szembe megy minden szabállyal?
Mark keményen küzdött, hogy elfelejtse a Macskarévben történteket. Most rájön, becsapták, és a feladata még korántsem ért véget… Ha a tét hatalmas, megteheti, hogy közben magára is gondol? Mi lenne a jobb, ha Firtos megmaradna eszményi álomképnek, vagy ha kiderülne, ő is lehet gyarló és esendő?
Kitört a háború és az illangók földjén semmi sem az, aminek látszik.
Döntsd el, mi számít igazán, és harcolj érte!
* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Úgy tűnik évről évre ősszel újabb könyvet várhatunk az Írónőtől. :) 2017-ben vehettük kezünkbe az Illangók első részét, 2018-ban a Rókatündért és idén folytatódik az Illangók sorozat.

„Ha ember akar lenni, végre szembe kell néznie vele, hogy hibázott, és aztán láthatja majd azt is, hogy ebből tovább lehet lépni. Ideje megtanulnia, hogy aki érez, az mindig hibázik is. Ez az egyetlen módja az életnek.”

A regény az alábbi linken lesz megrendelhető. A Moly.hu adatlapot pedig itt érhetitek el.

„Odamegy vagy odaúszik hozzá, megkérdezi, hogy tényleg hajlandó-e velük hazamenni, aztán, ha a válasz igen lesz, nekiadja a kötél másik végét, hogy többé ne veszítsék el egymást. Soha többé, akármelyik világban is vannak épp.”
Eszes Rita
Eszes Rita gyerekkorában elszánt családfa kutató és régész tanonc, felnőttként kommunikációs szakember, majd mindezt egy üstben összekotyvasztva: mitológiai témákat boncolgató fantasy író. Elvarázsolják a legendák, a mesék, a természetfeletti, ezekről – de igazából bármi másról is – képes órákig beszélni szünet nélkül. Szereti a misztikus helyeket, az elnéptelenedett házakat, a sötét erdőt, a régi romokat – viszont, ha elragadtatja magát, képes sikítva távozni ezekről a helyekről. Jelenleg Tatán él a családjával és ott próbálja elmosni a valóság és a fantázia közötti határokat.
Első regénye, mely a Könyvmolyképző Kiadó V. Aranymosás Irodalmi Válogatóján Public Star díjat kapott, 2017-ben jelent meg, Illangók címmel, és az erdélyi mondavilágba kalauzol el. A Perkák ennek a kötetnek a folytatása.
2018-ban megjelent regénye a Rókatündér, melyet egy Japánban töltött iskolai év és az ott született életre szóló barátságok inspiráltak, és melyet hatalmas olvasói érdeklődés övezett.
Facebook | Honlap| Instagram | Moly

„Na jó, ebből elég! Koncentrálni! Otthon talán csak egy átlagos srác átlagon felüli megfelelési kényszerrel, de itt… itt ő Macskarév őrzője, a kiválasztott, akinek haza kell vinnie az öccsét, haza kell vinnie a barátját és haza kell vinnie a szerelmét.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése