2019. 07. 08.

Instagram legszebbjei 4. - Christelle Dabos: Rejtélyes ​eltűnések a Holdvilágban


Ahogy az Instagram egyre népszerűbbé vált, úgy megnövekedett a szebbnél szebb könyves képek száma is. Legújabb rovatunkban 1-1 könyvhöz keressük meg az öt leginkább nekünk tetsző alkotásokat. :)

A negyedik bejegyzésbe Christelle Dabos Tükörjáró sorozatának második része került. Az első része mind a kettőnknek igazán tetszett. A képek nézegetése arra ösztönöz minket, hogy minél előbb ejtsük meg a következő rész elolvasását, mert nem sokára már a harmadik részt is a kezünkben tarthatjuk.

1, Ez a kép a beállítás miatt tetszik a legjobban, ezért is került az első helyre. A régi megsárgult lapú könyvek a háttérben, körülötte a kis rezgők. Az a pillecukros bögre, még sose kóstoltam ilyet, de ettől a képtől nagyon is megjött hozzá a kedvem. *-* Úgy gondolom jól mutatnak együtt.
forrás

2, Egy igazán kis vintage képnek mondanám. Az ezüst nemük, a kis tükör, a virágok, olyan nőies hatást keltenek. Én is szoktam mindig keresgélni anyagokat amelyeket fel lehet használni a fényképezéshez, a fahatású hátterek mellett ezek a kedvenceim, itt nagyon tetszik a minta, a párnahuzattal jól kiegészítik egymást.
forrás

3,  Választottunk olyat is amin több kiegészítő is megtalálható. A jól összeválogatott kellékkel fel lehet dobni egy-egy fényképet. Itt a színek vannak leginkább összhangban, olyan régies hatást kölcsönöz neki.
forrás

4, Ennek a képnek a letisztult egyszerűsége fogott meg. Nem kell mindig túl zsúfolni kiegészítőkkel egy fényképet ahhoz, hogy tényleg megragadja az ember tekintetét. Ennél a képnél szerintem tökéletesen működik.
forrás

5, Egy igazán kis őszies hangulatot árasztó kép, amelyen megtalálható a történet egyes fontos elemei is. Ilyen például a tükör, ami hősnőnk egyik különleges képességéhez kapcsolható.
forrás
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése