2019. 07. 05.

Kávé Book Tag


Sokak kedvenc élénkítő itala ihlette meg a következő Book Tag alkotóját.


1, FEKETE KÁVÉ – Egy sorozat, amibe nehéz belerázódni, de utána nem tudod letenni: 
I: Jennifer A. Nielsen: Hatalom-trilógia - Az elején még nem tudott teljesen magával ragadni, de a későbbiek során már nem tudtam letenni. 
P: Karen Marie Moning: Tündérkrónikák – Az első rész elolvasása után egyáltalán nem értettem, miért szeretik ennyire a sorozatot, elég gyengének éreztem. Mégse adtam fel, és igazi kedvenccé vált. 

2, BORSMENTÁS MOKKA – Egy könyv, ami a téli időszakban nagyobb népszerűségnek örvend:
I: Rachel Cohn · David Levithan: Kihívások ​könyve - Egy aranyos kis történet, amely a téli időszakra mindeképen jó választás. 
P: Lisa Kleypas: Rafe karácsonya – Kicsit specifikusabb, nem simán téli, de ilyenkor szívesebben olvas az ember karácsonyi történetet. 

3, FORRÓCSOKI – A kedvenc gyerekkönyved:
I: Vlagyimir Szutyejev: Vidám ​mesék - Nagyon szeretem benne az aranyos rajzokat, a kis meséket is jó volt elolvasni benne. 
P: Varga Katalin: Én, te, ő – Abban az időben még nem faltam ennyire a könyveket, de erre a történetre kedves emlékként gondolok vissza. 

4, DUPLA ESZPRESSZÓ – Egy könyv, ami az elejétől a végéig izgalmas volt:
I: Böszörményi Gyula: Nász ​és téboly - Az összes részt ide tudom sorolni, mert mindegyik az elejétől a végéig izgalmakat tartogatott. 
P: Böszörményi Gyula: Szer’usz világ – Legutoljára ez volt ilyen olvasmányom, nagyon élveztem Márika szemén keresztül követni az eseményeket. 

5, STARBUCKS – Egy könyv, amit mindenhol látsz:
I: Tomi Adeyemi: Vér ​és csont gyermekei - Mostanában egyre többször futottam bele, én is beszereztem magamnak pont ez miatt. Kíváncsi vagyok nekem, hogy fogja elnyerni a tetszésemet. 
P: Bryn Greenwood: Minden csúf és csodálatos dolog – Kapott hideget, meleget a Kiadó, amiért elhozta hozzánk ezt a könyvet, és pont emiatt gyakran a szemem elé került. 

6, A TÖKÉLETES KEVERÉK – Egy könyv vagy sorozat, ami keserédes volt, de mindeközben tökéletes:
I: Colleen Hoover: Too ​Late – Ismét egy CoHo könyv, amiben megint remekelt az Írónő, de valamiért mégis kis keserű érzést hagyott maga után. 
P: Sarah J. Maas: A hajnal tornya – Tökéletes volt ez a történet, csupán azért volt bennem némi keserűség, mert mindeközben tövig rágjuk a körmünket Aelin sorsa miatt. 

7, HOPPÁ! VÉLETLENÜL KOFFEINMENTESET KAPTAM! – Egy könyv, amitől többet vártál:
I: Kirsty Moseley: Álmaim őrzője - A fülszövege alapján jobbat vártam tőle, sajnos csalódás volt számomra ez a könyv. 
P: Courtney Cole: Ha velem maradsz – Igaz, sok hasonló történetet olvastam már, de azért reméltem, hogy ez is egy kiemelkedőbb darab lesz. Sajnos teljesen felejthető kategória volt. 
 Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése