2019. 05. 12.

Mutasd a polcod! - 71. rész


A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :) 

A 71. választás a 327-es polclakóra esett, aki pedig:


I: Wendelin Van Draanen: Szerintem, ​szerinted
A belőle készült filmmel találkoztam először. Igazi kis romantikus film, ami nagyon jó megnézni egy esős szürke napon. A film megnézése után egyből keresgélni kezdtem az interneten, megtaláltam, hogy ez nem más mint egy adaptáció. Nem adtam fel a reményt azzal kapcsolatban, hogy itthon is megjelenjen a könyv. Jó pár évet kellett várnom, de végre a kezemben volt. Nagyon jó élmény volt végre elolvasni a könyvet, amelyről a blogunkra értékelést is írtam.


P: Kresley Cole: Vámpírszerető
Ez az egyik legkedvencebb sorozatom, és ez a rész a top 5-ben foglal helyet. Olyan szomorú vagyok, hogy igen csekély esély van arra, hogy egyszer minden rész magyarul csücsüljön a polcomon, de addig is gyönyörködök ezekben és mindenkit arra buzdítok, hogy olvassa a köteteket, mert baromi jó paranormális alkotások ezek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése