2019. 06. 02.

Mutasd a polcod! - 74. rész


A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :) 

A 74. választás a 318-as polclakóra esett, aki pedig:


I: Moskát Anita: Horgonyhely
Először a borítója fogta meg a tekintettem, a fülszöveg olvasása után pedig már ezerrel pörgött az agyam a történet kapcsán. Anita nagyon egyedi világot alkotott meg. A női és férfi szerepek megjelenítése nagyon érdekes volt. A nők uralkodtak, és kiváltságot kaptak. A férfiak az elnyomottak táborát erősítették, akiket kihasználtak. Végig fent tudta tartani az érdeklődésemet, az biztos, hogy nem egy  hétköznapi történetről van szó.


P: Stephanie Gabner: Caraval
Anno beneveztem a legelső könyves meglepetés dobozra, abban lapult ez a szépség. Örültem, mert magamtól nem biztos, hogy megvettem volna a könyvet, de nagyon nekem valónak tűnt és olvasás után ez be is igazolódott. Szeretem a borító grafikáját is, vonzza az ember tekintetét. Belül pedig egy izgalmas történet lapul.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése