2019. 06. 09.

Mutasd a polcod! - 75. rész


A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :) 

A 75. választás a 69-es polclakóra esett, aki pedig:


I: Kelly Oram: Szívzűrterápia ​strébereknek 
Egy igazán aranyos kis szerelmi történetet, amely nem csak a fiatalabb korosztálynak nyújthat kikapcsolódást az olvasása során. Hősnőnk Avery akinek tisztába kell tennie érzéseit, ebben nyújt neki segítséget Garyson. Méghozzá egy kísérletet végeznek, az összetört szív gyógyulása olyan mintha a gyász lépcsőfokait járnánk be „tagadás, a düh, a félelem, a bűntudat, a depresszió, az elfogadás/megbocsátás” ebben lesz a társa Garyson. Tetszett, hogy  két szemszögből ismerhetjük meg ezeket a lépcsőfokokat. Igazán aranyos párost alkotnak ők.

P: Erin Watt: Papír hercegnő
Ha két remek írónő összefog, abból csak jó sülhet ki. A csupa jó értékelés miatt, nem volt kérdés, hogy megveszem az első részt és nálam telitalálat volt, ez az értékelésünkben is látszik. Sajnos a második és a harmadik már nem tudott lenyűgözni, de azért remek kis sorozat ez, némi szappanoperás beütéssel, de Rubin Pöttyösként megállja a helyét.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése