2019. 11. 01.

Október havi beszerzéseink, olvasásaink

Egyre jobban közeledik az év vége, és végre jön az időszak, amikor alig győzünk válogatni az újdonságok között. A beszerzéseinken ez már teljesen látszik. :D Ezen kívül két igazán különleges könyves esemény is a hónapban volt, hiszen Vi Keeland és Mary E. Pearson is hazánkban dedikált. Maradandó élményt nyújtott mindkettő. *-*

Indie: Szépen haladunk az év vége felé, hihetetlen milyen gyorsan mennek a napok. Már októberben érezhető, hogy megkezdődött a megjelenés dömping :) Tényleg örömteli dolog, hogy a kiadók gondolnak ránk olvasókra, sok szuper könyvvel örvendeztetnek meg minket, de a pénztárcám már annyira nem örül ennek a dolognak. Az biztos ha saját házba költözök fogok csinálni magamnak egy könyvtárszobát :D 

Vettem: 
- Julia Quinn: Ma éjjel táncolnék hihetetlen, hogy sikerül ráakadnom erre a könyvre. Beszerezhetetlen kategóriába esik, mindig figyelemmel kísérek minden könyves oldalt, hátha valahol feltűnik. Szerencsém volt, jó áron is jutottam hozzá. Tényleg nagyon boldog vagyok, már csak 5 db van ami hiányzik a gyűjteményemből.

- Lisa Kleypas: Apja lánya mennyire vártam ezt a megjelenést! West levett a lábamról az előző részek kapcsán, itt most végre övé lesz az egyik főszerep. Nagyon kíváncsi vagyok az ő párra találására is.

Katherine Arden: A lány a toronyban az első rész elolvasása után tudtam, hogy folytatni fogom a sorozat további részeinek a beszerzését is. Remélem Vájsza kalandjai nem fognak csalódást okozni.

R. Kelényi Angelika: A lánynevelde 1. nagyon szeretem Angelika stílusát, a Mennyei bűnök mind a két részét a kedvenceim közé sorolom. Örülök, hogy nincs vége Blanca és Marco kalandjainak.

- Sienna Cole: A köd után bár le vagyok maradva az Írónő könyveinek olvasásával, de ez nem hátráltat abban, hogy ne szerezem be a legújabb megjelent könyvét.

- Vi Keeland: A megbízó az Írónő stílusa nagyon szerethető, vicces, romantikus történetei mindig jól esnek a lelkemnek. Pont ez miatt szeretném, ha az összes megjelent könyve a polcomon legyen.

- Vi Keeland: Csak szex az Álomgyár kiadó elhozta nekünk Vi-t, ez mellé pedig , egyszerre két könyvel is megörvendeztette az olvasóit.

- Aly Martinez: Érted mindent megfogott a fülszövege, így bekerült a virtuális kosárkámba.

- Aly Martinez: Kínzó valóság az első részt sikeresen megvettem, bár még nem olvastam el, de úgy gondoltam a folytatására is szükségem van.

- Borsa Brown: Gyalázat és szerelem nagyon vártam már a befejező rész megjelenését! Kíváncsi vagyok vajon Dorothy végül melyik férfi mellett találja meg a boldogságot.

Összesítve: 10 db vettem + 0 db ajándékba kaptam = 10 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban összesen 4 db könyvet sikerült elolvasnom, ismét sikeresen megcsúsztam ebben a hónapban, így a számok nem azt mutatják amennyit terveztem :( Félek nem fog sikerülni utol érni magam :( A blogunkra eddig 0 db-ból készült bejegyzés, és 4 db-ból készül.


Perpetua: Elkezdődött az év végi dömping. :D Eddig egész évben meglepő módon sokat vásároltam, kevesebb újdonság keltette fel a figyelmemet, de most már nem győzöm kapkodni a fejem, annyi ígéretes regény érkezik.

Vettem: 
- Lisa Kleypas: Apja lánya imádom a sorozatot és West regényét vártam a legjobban, kicsit sajnálom, hogy pont az ő története volt picit gyengébb, de azért így is megérdemli helyét a polcon.

- Katherine Arden: A lány a toronyban a nagyon különleges kezdés után érdekel a folytatás.

- Kresley Cole: Égsötét szinte az év legjobban várt megjelenése, de a hónapban biztos, hogy erre vártam legjobban és megérte is várni rá *-*

- Alexandra Christo: Egy birodalom végzete bizonytalan voltam a megrendelést illetően, féltem, hogy nem lesz elég jó a könyv, de mégis bizakodok.

- Elle Kennedy: A hajsza egy remek Elle Kennedy regény nem hiányozhat a polcról. 

- R. Kelényi Angelika: A lánynevelde 1. a Riva nővérek eddigi kalandjait élveztem, a továbbiak is érdekelnek.

- Jennifer Ashley: A bizalom ára már majdnem el is felejtettem, hogy megrendeltem ezt a könyvet is. Történelmi romantikus téren bizonyított már az írónő, a paranormális regényeket pedig szeretem, kíváncsi vagyok rá.

- Stephanie Gabner: Legendary ez a gyönyörű könyv a polcra kívánkozott. *-*
 
Kaptam:
- Vi Keeland: A megbízó nagyon megszerettem az írónő alkotásait, így mindenképp meg is vettem volna a könyvet, de a sajtótájékoztatón résztvevők megkapták mindkét regényt. :)

- Vi Keeland: Csak szex szintén megvettem volna amúgy is, de megkaptam a Kiadótól. :)
 


Összesítve: 8 db-ot vettem + 2 db-ot ajándékba kaptam = 10 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: 7 db könyvet olvastam el ebben a hónapban. Már plusz egyel teljesen elégedett lettem volna, de úgy látszik, most ezt a hetet nem sikerül pár hónapja átlépnem. :D A blogunkra eddig 0 db-ból készült bejegyzés, és legalább 3 db-ból készül.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése