2019. 12. 28.

Hét főbűn book tag


Aktuális book tag-ünk témája a a hét főbűn. :)

1, Kapzsiság – Melyik a legolcsóbb könyved? Melyik a legdrágább?
P: Chloe Neill: A lányok olykor harapnak Nagy leértékelésnél vettem, mert amúgy teljesen nekem való könyv, bár azóta se sikerült elolvasnom.
J. R. Ward: A vadállat Úgy emlékszem, ezért már igen borsos áron adták, még úgy is, hogy tényleg vastag könyvekről beszélünk.
I: Anne Percin: A ​Remény kalózai Előrendeltem, volt hozzá még kuponom is, így ő jött ki a legolcsóbbra emlékeim szerint.
A. O. Ester: Frigg ​rokkája V. Mondanám drága beszerzésének, mert Írónőtől lehet csak megrendelni, így nem volt rá semmilyen kedvezmény.
 
2, Harag – Melyik íróval állsz utálom/szeretem viszonyban? 
P: Jamie McGuire Annyira meglepő számomra, hogy amennyire a Gyönyörű sorscsapás sorozat szinte kedvencem volt, de mindenképp maradandó volt, addig a Red Hill vagy a Maddox testvérek kész kínszenvedés. Újabb sorozatot el se merek kezdeni, pedig már bizonyította, hogy tud jót is alkotni.
I: Jamie McGuire A Gyönyörű sorcsapás tetszett, de sajnos az utána lévő könyvei már nem nyerték el a tetszésemet.
 

3, Falánkság – Melyik könyvet faltad örömmel úja és újra minden megbánás nélkül?
P: Harry Potter sorozat Ez nem nekem való kérdés, mert magamtól szerintem még egyszer se olvastam újra, csupán kihívás miatt. Báááár a mozifilm előtt, mintha újra olvastam volna a hetedik részt, úgyhogy mindenképp ezt a sorozatot mondanám. 
I: Stephenie Meyer: Twilight ​ Amikor Alkonyat lázban égtem az első részt nagyon sokszor újra olvastam.
 
4, Lustaság – Melyik az a könyv, amelyiket elhanyagoltad lustaságból kifolyólag? 
P: Cassandra Clare: Keserű szájíz Lustaságnak azért konkrétan nem nevezném, de ezt a rövid novellát hamar el lehetne olvasni, és érdekel is a sorozat, úgyhogy ez illik legjobban ide. 
I: J. R. R. Tolkien: A ​Gyűrűk Ura a filmeket láttam, úgy gondoltam könyvben is jó lenne megismerni a történetet. De itt tényleg a "lustaság" győzőt, mert még a mai napig nem vettem a kezembe.

5, Büszkeség – Melyik az a könyv, amiről beszélni szoktál, ha nagyon intellektuális olvasónak akarsz tűnni?
P: Jane Austen: Büszkeség és balítélet Uhh ez igazán nehéz kérdés, nem akarok én intellektuálisnak tűnni, „büszke” vagyok arra, hogy a nyálas romantikusok a kedvenceim. xD Ez a klasszikus lehetne mondjuk az, amivel „villognék”.
I:  Paullina Simons: A ​bronzlovas Nem szoktam büszkélkedni az olvasásaimmal, de erről büszkén mesélnék a hosszúsága miatt.

6, Bujaság – Mely tulajdonságokat találod legvonzóbbnak egy férfi/női karakterben?
P: A humor és az intelligencia nálam nagyon fontos. Hülyeség lenne azt mondani, hogy nem számít a kinézet, mert az is kiemelkedően fontos tud lenni egy bizonyos határig, de nekem lényeges, hogy egy pasi meg tudjon nevettetni és az is, hogy „értelmes” beszélgetést lehessen folytatni vele.
I: Kell lennie egy kisugárzásnak ami megfog. Volt olyan, hogy tényleg könyves álompasinak tűnt, de valami miatt még se fogott meg a személyisége. Legyen humoros, de ne az erőltetett formából.

7, Irigység – Mely könyveket szeretnéd a leginkább megkapni ajándékba? 
P: J. R. Ward: Irigység A legjobban vágyott könyveket megveszem magamnak, de J. R. Ward Bukott angyalok sorozata már igen nehezen beszerezhető és örülnék nagyon, ha a hiányzó részek még a polcomra kerülnének.
I: Julia Quinn: Mr. Bridgerton csábítása Sajnos beszerezhetetlen kategória :( Nagyon boldog lennék, ha sikerülne megszereznem. Ajándékként pedig még jobban örülnék neki.
Forrás 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése