2019. 08. 07.

Instagram legszebbjei 5. - Leigh Bardugo: Hat varjú

Ahogy az Instagram egyre népszerűbbé vált, úgy megnövekedett a szebbnél szebb könyves képek száma is. Legújabb rovatunkban 1-1 könyvhöz keressük meg az öt leginkább nekünk tetsző alkotásokat. :)

Az ötödik bejegyzésben Leigh Bardugo kapta a főszerepet, méghozzá a Hat varjú kapcsán. Egy igazán szép borítóval ellátott könyv, amelyről úgy gondolom öröm képet készíteni. Annyit fűznénk hozzá, hogy kicsit változtatunk a felsoroláson, visszafelé haladunk ezentúl :)

5, Minden évszakhoz vannak kiegészítők amelyekkel fel lehet dobni egy képet. Ennél a képnél az őszies téma dominál. Úgy gondolom illik a borítóhoz, mert a varjúk is inkább az őszt juttatják eszembe, mint a virágos tavaszt. Igazán ötlettes volt, egy esőcseppes ablakhoz rakni a kompozíciót.
forrás
4, Keresgélésközben akadtam rá erre a kemény borítós kiadásra. Szerintem gyönyörű lett, szívesen nézegetnénk mi is a polcunkon ezt a példányt. Itt legjobban a körülötte lévő színek összetétele tetszett meg, teljesen beleolvad a könyv.
forrás
3, Ennél a képnél a kiegészítőket úgy válogatta össze a készítője, hogy passzoljon a könyv tartalmához. Nekem legjobban a fekete tollak tetszenek. A régies megsárgult lapok jó választások szoktak lenni, ha fel szeretnénk dobni egy képet. Mi is szívesen használjuk.
forrás
2, Nagy kedvenceim a minimalista stílus, amikor tényleg nem kell sok minden ahhoz, hogy egy jó kép készülhessen. Itt a farönkök adják a hátteret, semmi több. Nagyon hangulatosra sikerült.
1, Szeretjük mi is a képeinket úgy alakítani, hogy a könyv színei harmonizáljanak a kiegészítők színeivel. Ennél a képnél ezt tökéletes kivitelezték, a virágok, és a tollak szuper hatást keltenek együtt.
forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése