2019. 09. 11.

Instagram legszebbjei 6. - Paullina Simons:A ​bronzlovas

Ahogy az Instagram egyre népszerűbbé vált, úgy megnövekedett a szebbnél szebb könyves képek száma is. Legújabb rovatunkban 1-1 könyvhöz keressük meg az öt leginkább nekünk tetsző alkotásokat. :)

A hatodik bejegyzésben Paulina Simons nálunk is megjelent sorozatának első részéről kerestünk képeket. Egy igazán érzelmes történt, amely bemutatja mit is kellet átélniük az embereknek a 2. világháború alatt. A legnagyobb erőssége az érzelmek bemutatása, a  szerelem a legváratlanabb időben, helyen talál ránk, mert Tatjana és Alexander szerelme háborúban fogant, de ez adott nekik erőt, reményt a mindennapjaikban.

5, Ennél a képnél a színek harmonizálása tetszett meg leginkább. A borítója is különleges, tetszik, hogy olyan narancsos, a rajta lévő képet is eltudom képzelni a történethez. A megsárgult lapok, falevelek igazán régies külsőt kölcsönöznek neki.
forrás
4, Egy újabb nagyon jól összeállított kompozíció. A háttérben lévő homályos képek ötlettesre sikerültek. A rajta lévő virág pedig illik a borító színéhez. Tényleg sokszor nem kell túl bonyolítani egy képet, pár beállítás is sokat tud rajta dobni.
forrás
3, Már mi is szemeztük az ehhez hasonló képekkel, amikor is nem csak a könyv, de mi is látszunk rajta egy kis részletben. Nagyon ötlettesek szoktak lenni az ilyen képek. Erre is ezt mondhatom, aranyosak a kis könyvjelzők rajta. Egy újabb egyszerűnek tűnő kép, mégis nagyon hangulatos.
forrás
2, Gyönyörű összeállítása miatt figyeltem fel erre a képre. Mondjuk én nem merném így behajtani a könyv borítóját, de ennél a képnél mindenképpen megérte ezt megtenni. Nem győzők csodálkozni egyesek milyen jó kis kiegészítőket tudnak készíteni.
forrás
1, Ismét egy egyszerűbb összeállítású kép nyerte el leginkább a tetszésemet. Mi is nagyon szeretjük azokat a képeket, amelyet virágokkal dobnak fel.  A rezgő pedig egy picike kis virág, mégis nagyon jó hangulatot tud kölcsönözni ennél a képnél is. Akkor a rózsákról nem is beszélve. Gyönyörű *-*
forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése