2019. 10. 12.

Könyjelző Top 10 - 57. rész


Minden részben összegyűjtünk nektek TOP 10 könyvet vagy csak egyszerűen 10 kedvencet hozunk különböző kategóriákban. Igyekszünk nagyon változatosak lenni. Az ötlet eredeti forrása a Broke and the Bookish blog. :)

10 könyv, amit nem engedek, hogy mások megérintsenek (57)

I: Az elején szeretem kölcsön adni a könyveimet, de az utóbbi időben már nem igazán adok senkinek sem. Én kincsként tekintek rájuk, úgy is bánok velük xD 
P: Amúgy is nagyon allergiás vagyok arra, ha nem vigyáz valaki a könyveimre. Csakis azért adom néha kölcsön, mert szeretném, ha más is átélné azt az élményt, amit én már éreztem. De vannak, akiket vagy oda se adok, vagy különös óvintézkedésekkel.

1, 
I: Böszörményi Gyula: Ambrózy báró esetei Az sorozat mindegyik részét ide tudom sorolni. A gyönyörű fehér borítója, a szuper beltartalom nagyon kedvessé tette a szívemnek, így nagy becsben tartom.  
P: J. R. Ward: Fekete tőr testvériség Kölcsönben volt az első rész, és a gerincét nem kímélték. :S Azóta már beszerezni se könnyű a régi kiadást, így őket lehetőség szerint nem adom már más kezébe.

2, 
I: A. O. Esther: Frigg ​rokkája I. Mindig különleges helyet fog elfoglalni a szívemben ez a könyv. Szinte vonzott magához, nem tudtam szabadulni a gondolattól, hogy nekem ezt meg kell vennem. Nagyon örülök, hogy hallgattam a megérzésemre, mert egy újabb kedvencet avattam. 
P: Karen Marie Moning: Tündérkrónikák A beszerezhetetlenség miatt őket is igazán nagy becsben tartom.

3, 
I: Brittainy C. Cherry: Lebegés Azért lett kedves a szívemnek a lebegés, mert bizonyította, hogy a szerelem még a legösszetörtebb szívet is megtudja gyógyítani. Egy gyönyörűen megírt történet amely, minden fájdalmával együtt  szívet melengető.  
P: Sarah J. Maas: Üvegtrón Itt is az első részt húgom nem teljesen kímélte, azóta inkább megvettem/megvetettem neki a többi részt, hogy olvassa azt az én példányaim helyett.


4, 
I: Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér Coho mindegyik könyvét megszerettem, de a legjobban ez nőt a szívemhez.  
P: Sarah J. Maas: Tüskék és rózsák udvara Tanulva hibámból, őket nem is nagyon adtam ki a kezemből, igazán kiemelt helyet foglalnak el a többiek között.

5, 
I: J. K. Rowling: Harry Potter és a Félvér Herceg Már sokszor említettem, hogy ez az egyik kedvenc részem Harry kalandjaiból.  
P: Kresley Cole: Halhatatlanok Alkonya Után Egyik legnagyobb becsben tartott sorozatom, belebetegednék, ha történne valamelyik résszel valami.

6, 
I: B. Czakó Andrea: Hervadhatatlan Örülök, hogy megismerkedtem Andrea munkásságával, egy gyönyörű történelmi romantikus történetet ismerhetem meg neki köszönhetően.  
P: Tiffany Reisz: Eredendő bűnösök Nagy szívfájdalmam, hogy nem folytatódik a sorozat, de pont ebből kifolyólag még inkább vigyázok a meglévő példányaimra.

7,
I: Katarina Mazetti: A ​pasi a szomszéd sír mellől Könnyed, szórakoztató, kis történet, amelynek köszönhetően sokat nevettem.
P: Nalini Singh: Angyali vadász Ugyanaz a kiadó indította útjára ezt a sorozatot is, utánnyomás nem várható, így nagyon kell vigyázni a megjelent részekre.
8, 
I: Lisa Kleypas: Ravenel család Egy igazán szuper történelmi romantikus amely igazi gyöngyszem a számomra. 
P: Gena Showalter: Az alvilág urai Még egy Ulpius-háznál indult sorozat, bár talán ő nem annyira beszerezhetetlen, de az én szívemben különleges helye van, rájuk is ugyanúgy vigyázok.
9, 
I: Jane Austen: Meggyőző ​érvek Van úgy, hogy a szerelem később kell kiteljesednie, ezt Anne története be is bizonyítja. Nem csak a könyv, de a belőle készült adaptáció is hatalmas kedvencem.   
P: Böszörményi Gyula: Ambrózy báró esetei Eleinte nem hittem volna, hogy ekkora szerelem lesz ez a sorozat, de beszippantott és a borítói is gyönyörűek. Ők is kitüntetett helyen vannak a polcomon.
10, 
I: J. K. Smith: Szerelem ​hirdetésre Kori története is mindig kedves marad számomra. Egy olyan férfi mellett találja meg a boldogságot, aki mellett én is szívesen leélném az életem. 
P: Colleen Hoober: Reménytelen Talán őt mondanám a legkedvencebb new adult regényemnek, nem szeretném, ha bántódása esne.
   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése