2019. 12. 03.

Könyvjelző TBR Jar Challenge 2019 - December

Az elmúlt évben sikeresnek könyveltük el a TBR Jar kihívást, ezért 2019-ben is belevágunk. :) Kiválasztottunk 12 közösen és 12-12 külön olvasandó regényt, és a szerencsén múlik, melyik hónapban fogjuk olvasni. Ezek fele már tényleg régóta hever olvasatlanul, másik fele friss megjelenés.  

Elérkeztünk az utolsó húzáshoz is ebben az évben. Hihetetlen milyen gyorsan eltelt egy újabb év. Lassan már válogathatjuk össze a következő év listáján szereplő könyveket.


Akkor most egyenként is bemutatnánk a decemberi húzottjainkat. Esetleg ti már olvastátok valamelyiket? 

Közös lista: Egy történelmi romantikussal zárjuk az évet, amely nem más mint Jennifer Ashley: A vad Mackenzie. 
I: Voltak hol jobb, hol kevésbé izgalmas részei a sorozatnak, kíváncsi vagyok ez milyen lesz.
P: Eddig nem kellett csalódnom ebben a sorozatban, remélem ez így is marad.
Író: Jennifer Ashley 
Cím: A vad Mackenzie
Sorozat: Mackenzie fivérek 5,5 
Kiadó: Kossuth
Kiadás éve: 2015.
Terjedelem:
268. oldal
Fülszöveg:
 

A család hírnevének helyreállítására Lady Louisa Scranton úgy határoz, hogy megfelelő férjet keres magának. A választott férfi csakis vagyonos és tiszteletre méltó ember lehet, hogy a család becsülete újra a régi fényben ragyoghasson. Harcra készen jelenik meg hát a legfrissebb partin, hogy kisujja köré csavarhasson egy alkalmas agglegényt.
Minden reménye szertefoszlik azonban, amikor Hargate püspöke holtan esik össze a lába előtt – és felháborító módon éppen őt vádolják meg a gyilkossággal. Állítólagos barátai sorra hátat fordítanak neki, hiszen egy gyanúsított barátsága nem kívánatos az úri társaságban.
Az ügy Lloyd Fellows, a skót Mackenzie család törvénytelen sarjának fülébe is eljut. Korábban már váltott pár szenvedélyes csókot Lady Louisával, és most esküt tesz rá, hogy tisztázza a nevét. Hiszen nem csupán az válik bizonyossá számára, hogy a hölgy ártatlan, hanem az is, hogy menthetetlenül belehabarodott. 


Indie listája: Egy fájdalmas szerelmi történet az idei év utolsó húzottja, ami nem más mint Kim Holden: Bright Side. 
I: Úgy látom ez a könyv nem egy boldog történet, de van olyan, hogy valami mellbevágóra vágyom. Úgy érzem ez pont ilyen lesz.

Író: Kim Holden   
Cím: Bright ​Side 
Kiadó: WOW
Kiadás éve: 2016
Terjedelem: 496 oldal
Fülszöveg:
Titkok. Mindenkinek van egy.
Némelyik nagyobb, mint a másik.
És amikor a titkokra fény derül…
Némelyik meggyógyít…
Míg más elpusztít.

Kate Sedgwick élete minden, csak nem átlagos. Megrázó veszteségeken és tragédiákon ment keresztül, mégis sikerült megőriznie az optimizmusát, és továbbra is mindenben a szépet keresi (elvégre megvan az oka, miért szólítja Bright Side-nak a legjobb barátja, Gus). Kate erős akaratú, vicces, okos és rendkívül tehetséges zenész. Aki soha nem hitt a szerelemben. Ezért, amikor elhagyja San Diegót, hogy egy kisvárosi főiskolán folytassa tanulmányait Minnesotában, egyáltalán nem számít arra, hogy beleszeret Keller Banksbe. Mindkettejükben fellángolnak az érzelmek.
Mindketten harcolnak ellene.
Mindketten titkolnak valamit.
És amikor a titkokra fény derül…
Némelyik meggyógyít…
Míg más elpusztít.

Perpetua listája: Az utolsó húzót pedig nem más mint egy dark romance történet, Mira Sabo: Amikor ​elszabadulnak az indulatok.
P: Nagyon le kellene már zárni ezt a sorozatot, főleg a hatalmas függő vég után a második kötetben. 
Író: Mira Sabo
Cím: Amikor ​elszabadulnak az indulatok
Sorozat: Birtoklás-trilógia 3.
Kiadó: Művelt nép
Kiadás éve: 2017.
Terjedelem: 448 oldal
Fülszöveg: 

Mira Sabo legújabb bestsellerében újabb mélységek és magasságok tárulnak fel az okos és gyönyörű Szófia, és a gátlástalanul hatalommániás, vad és féktelen, mégis izgató milliárdos, Tamássy Áron történetéből.
A Tamássy fivérek börtönben, Szófia a sikerei csúcsán, de a szerencse forgandó, és a küzdelem örök.
Pusztító szenvedélyek formálják nemcsak Szófia, de a Tamássy család sorsát is, és lassan kiderül, hogy semmi és senki nem az, aminek elsőre látszik.
Vajon megtalálja Szofi azt a boldogságot, melyért oly kitartóan küzd? És vajon a Tamássy család minden tagja révbe érhet a végén, vagy van, akinek buknia kell?
Az érzéki és fordulatos történet elvarázsol, magával ragad és nem ereszt, ahogy azt már Mira Sabo korábbi sikerkönyveiben megszokhattuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése