2019. 06. 30.

Mutasd a polcod! - 78. rész


A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :) 

A 78. választás a 164-es polclakóra esett, aki pedig:


I: Sienna Cole: Elmejáték
Egy újabb nagyon várt megjelenés, amit mindenképpen szerettem volna magaménak tudni. Sienna ért ahhoz, hogy valami olyanhoz nyúljon hozzá, amely hatással lesz az olvasóira. Az elmejáték fülszövege nagyon durva, kényes témáról mesél. Az iskolai lövöldözésekről nem csak külföldön, de itthon is lehet hallani. Nem tudom elképzelni mi visz rá valakit arra, hogy bántsa a társait. Remélem ez a történet segít abban, hogy belelássak egy merénylő fejébe.

P: S. J. Kincaid: A kárhozott
Recenziós példány ez könyv, és én nagyon örültem, hogy olvashattuk. Olyan érdekes világba nyertünk betekintést, alig várnám a folytatást, de szomorú, hogy semmi biztató jele nincs a második kötetnek. :( Szerettem az erős Nemezist, a furmányos Tyrust, áh szeretnék még találkozni velük. Értékelésünket itt olvashatjátok róla. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése