2019. 12. 02.

November havi beszerzéseink, olvasásaink

Az őszt lezáró november most nagyon durva volt, simán felülmúlta az év végi dömpinget. Szegény polcaink csak úgy rogyadoznak, hiszen számos nagyon vágyott kötet érkezett a hónapban. :D A kiadók pedig izgalmas dedikálásokkal, eseményekkel készültek a könyvmolyoknak, nem unatkoztunk. :)


Indie: Ebben a hónapban jócskán sikerült túl költekeznem magam, de tudjátok mit ezt én egyáltalán nem bánom :) mert sok új szépséggel bővült a gyűjteményem. Sajnos arra is rá kellett döbbentem, hogy nem fogom tudni magam útól érni se olvasás terén, se a bejegyzések pótlása kapcsán. Reményeim szerint a jövő évben újra tudom hozni az elvárt szintet.

Vettem: 
- Julia Quinn: Miss Miranda Cheever titkos naplója egy újabb nehezen megszerezhető könyvet sikerült megvennem. Szépen lassan gyűlik a gyűjtemény, most már tényleg csak pár darab hiányzik ahhoz, hogy teljesnek mondhassam.

- Sarah MacLean: Hozományvadászok kíméljenek! nagyon megszerettem az Írónő stílusát, ezért nem is volt kérdés ennek a beszerzése. 

- Mariana Zapata: The Wall of Winnipeg and Me – Szívvel a falnak olyan sok jót hallottam erről a könyvről. tudtam, hogy romantikus lelkemnek szüksége van rá ;)

- Jeff Wheeler: The King's Traitor – A király árulója bár még csak az első részt sikerült elolvasnom, azért én szépen sorjában megveszem a folytatásokat is. Bizalmat szavaztam ennek a sorozatnak :)

- Jewel E. Ann: Zajlik az élet a fülszövege megtetszett, így ő is a kosaramba került.

- Leylah Attar: A Serengeti köde egy újabb könyv amiről nagyon szépeket hallottam, tudtam, hogy ki kell elégítenem a kíváncsiságomat, be kell szereznem. A gyönyörű borítója pedig a ráadás.

- Elle Kennedy: The Chase – A hajsza Elle nagyon ért a hokis álompasik megalkotásához. Nagyon örülök, hogy nem kellett végső búcsút mondanom nekik.

- Bauer Barbara: Az aranyműves fia szeretném megismerni az Írónő további munkásságát is. Valamiért az aranyműves is vonzott magához.  

- Szvetlana Alekszijevics: Csernobili ima Öcsém megnézette velem a sorozatot, nagy hatással volt rám. Azonnal kutató munkába fogtam, megtaláltam ezt a könyvet, amely a sorozathoz is alapul szolgált. Azonnal landolt is a kosaramba.  

- Colleen Hoover: November 9. Coho nélkül nem is lenne igazi az őszi könyvmegjelenés :)

- Sarina Bowen: Bittersweet – Keserédes egy újabb könyv aminek helye van a polcomon.

- Sophie Kinsella: Tudsz titkot tartani? a régi kiadását olvastam már, sőt meg is volt nekem, ám valami miatt megváltam tőle régebben. Most adott volt a lehetőség, hogy újra beszerezem magamnak.

- Sarah J. Maas: A Court of Frost and Starlight – Fagy és csillagfény udvara sajnos ennél a sorozatnál is le vagyok maradva olvasásterén, de ez nem akadályoz meg abban, hogy újabb részeket a magaménak tudjam.

- Jay McLean: Kick Push – Lebegés az ajánlások miatt került ő is a kosaramba.

- Renee Ericson: More Than Water – Több mint víz el csábultam a fülszövege miatt.

Kaptam:
- Alexandra Christo: To Kill a Kingdom – Egy birodalom végzete egy reci érkezett hozzánk, amelyre nagyon kíváncsi vagyok. A kedvenc mesémet vették alapul, öltöztették újabb köntösbe.  

- Vi Keeland: Enyém leszel Perpetua-tól kaptam, ő szerezte meg nekem a dedikáláson.Összesítve: 15 db vettem + 2 db ajándékba kaptam = 17 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban összesen 7 db könyvet sikerült elolvasnom, még mindig nem az igazi :/ de ennyit sikerült :) A blogunkra eddig 1 db-ból készült bejegyzés, és 1 db-ból készül.


Perpetua: Szerintem idén ez a legtermékenyebb hónapom, hiszen a KMK csak úgy ontotta a jobbnál jobb újdonságokat. :)

Vettem: 
 - Laini Taylor: A rémálmok múzsája Egyszerűen nem sikerült rávennem magam az első rész olvasására, de él bennem a remény, hogy ez egy remek sorozat, ezért mertem megvenni a folytatást.

- Alwn Hamilton: A vég hőnője Sajnos itt is el vagyok kicsit maradva, de az első rész miatt már a lezárásnak is bizalmat szavaztam.

- Sarah MacLean: Hozományvadászok kíméljenek Imádom az Írónő nálunk megjelent sorozatát, és nagyon szeretném, hogy ez is kedvenccé váljon.

- Mariana Zapata: Szívvel a falnak Picit óvatosabb vagyok mostanában a Rubin Pöttyösekkel, de erről a könyvről olyan ajánlásokat láttam, hogy nem lehetett kihagyni.

- Jeff Wheeler: A király árulója Szintén az első rész miatt szavaztam neki bizalmat.

- Samantha Young: India Place Szeretem ezt a sorozatot, igaz kicsit megijesztett ennek a résznek a százaléka. Viszont csak nem hiányozhat a többiek mellől. :)

- Jennifer L. Armentrout: A legsötétebb csillag Az eredeti sorozat nem kedvenc, még a spin off történet is csalódást okozott, de még se vagyok képes elengedni, várom az elsöprő érzést, ami miatt ennyien szeretik.

- Leylah Attar: A Serengeti köde Nagyon szerettem a Papírhattyút és erről is csupa dicsérő szót láttam, így hamar a kosaramban landolt.

- Sarina Bowen: Keserédes Itt valószínűleg a borító győzött meg leginkább a vásárláshoz. :D

- Colleen Hoover: November 9 Magyarázni se kell, CoHo. *-*

- Leigh Bardugo: Pusztulás és felemelkedés  Eddig az Írónő mindegyik könyve tetszett, ki nem hagynám a zárókötete.

- Jewel E. Ann: Zajlik az élet Nagyon sokat agyaltam, hogy megvegyem-e ezt a könyvet. Olyan aranyos a cím, a fülszöveg is nagyon mindennapi helyzetet vázol fel, de féltem, hogy elég jó lesz-e. Végül csak kapott egy esélyt.

- Sarah J. Maas: Fagy és csillagfény udvara Sajnos ezt a részt nem dicsérték ugyanolyan sokan, mint a többit, de nem lehet nemet mondani egy SJM könyvre. :)

- Jay McLean: Lebegés Remek Rubin Pöttyösnek ígérkezik.

- J. R. Ward: A kiválasztott Ennél a sorozatnál minden párost epedve várok, és ez így volt most is.

- Erin Watt: Megkopott korona Tőlem kap még egy esélyt ez a novella is, ha a harmadik kötet nem is nyerte el a tetszésemet.

- Renee Ericsoon: Több mint víz Szerelem volt első látásra, ez a borító a polcra való. *-*    
Kaptam: 
 - Christelle Dabos: Rejtélyes eltűnések a Holdvilágban Meglepő módon nagyon megszerettem az első részt, és most már a folytatást is olvashatom Indie-nek hála. :)

- V. E. Schwab: Gyülekező árnyak Ritkán darálok le szinte egyben egy trilógiát, de ennél most így volt. Beszippantott Kell és Lina kalandja és nagy öröm, hogy a polcon van a teljes sorozat.

- V. E. Schwab: A fényigéző Így lett teljes.

- Adam Bray: Marvel Studios - Szereplők nagykönyve Nagy Marvel rajongó vagyok, relikviákat nem gyűjtök igazán, de ez a könyv mindenképp polcra való. *-*


Összesítve: 17 db-ot vettem + 4 db-ot ajándékba kaptam = 21 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: 7 db könyvet olvastam el ebben a hónapban, bár az egyik inkább egy szösszenet. Egészen stagnál a teljesítményem, és most is igazából, ha már egyel több lett volna, teljesen elégedett lennék. :D A blogunkra eddig 0 db-ból készült bejegyzés, és 3 db-ból készül.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése