2019. 07. 21.

Mutasd a polcod! - 81. rész


A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :) 

A 81. választás a 359-es polclakóra esett, aki pedig:


I: Lisa Kleypas: Botrány ​tavasszal
Ez a sorozat is nagy kedvencem lett. Mindegyik lány történetét más miatt szerettem meg. Benne volt minden ami miatt szeretem a történelmi romantikusok világát. A kedves hősnők, a csélcsap meg nem értett férfiak, az évődések, a csípős párbeszédek, az érzékiség. Bár ez a rész nem volt a kedvencem, de jó volt végig követni Daisy és Matthew kapcsolatának alakulását is. Perpetua írt egy értékelést amelyben bemutatja a sorozat mindegyik részét.


P: Kresley Cole: Szeress, ha mersz
Annyira régen olvastam már ezt a sorozatot, talán ez volt az első történelmi romantikusom, de emlékszem mennyire szerettem. *-* Kresley Cole amúgy is a kedvenc alkotóim közé tartozik és ezzel együtt már három műfajban bizonyította nálam, hogy mennyire ért az íráshoz. Nem voltam mindig elégedett az Ulpius-ház borítóválasztásaival, de itt még ezeket is szerettem, tetszik a séma.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése