2020. 01. 07.

Az Egyedi Blogger Award


Igen rövidke, de számunkra érdekes book tag-gel érkeztünk ma. :)

1, Melyik könyv van még mindig veled, hiába olvastad réges-régen?

I: Tinéként hatalmas nagy  Stephen King rajongó voltam, az egyik legmeghatározóbb olvasmányom tőle Christine volt. Párszor abban az időben újra is olvastam a könyvet. Azóta nem vettem a kezembe, de még a mai napig eszembe jutott, hogy mennyire jó volt elolvasni a történetet.  

P: Próbálom nem a legsablonosabb módon a Harry Potter sorozatot írni. :D Igazán régen csupa paranormális romantikust olvastam, és ha egyet kell kiemelnem, akkor Kresley Cole Vámpírharca jutott eszembe. Idén már tizedik éve, hogy olvastam, de azóta se vettem újra a kezembe a sok újdonság miatt, de rengetegszer eszembe jut az abban megismert páros és gyönyörű szerelmük.  

2, Mi a kedvenc ételed?

I: Huha ez egy jó kérdés, talán a rántott sajt, abból bármennyit megtudnék enni.  

P: Erre gyakran mást mondok, függ a hangulatomtól is. Talán, amit mégis legtöbbször mondok az a Mamám féle húsos palacsinta. 

 

3, Ha megmenthetnél három könyvet a jövő nemzetségének, melyek lennének azok és miért?

I: Egy újabb nehéz kérdés. :D Legyen mondjuk a Serengeti köde, gyönyörű gondolatokat, érzelmeket jelenít meg a könyv. Egy szürke hétköznapon nem is lehetne ennél jobbat kézbe venni úgy gondolom. A következő a Nász és téboly Gyula bátyó egy remek sorozatot alkotott meg, ami visszarepít minket a 19.századi Budapestre. Egy felejtethetetlen sorozat, szuper karakterekkel, csavaros izgalmas cselekménnyel, amely sok embert tart lázban, szerencsére nem is kell még búcsút mondanunk Militől és az ő morc Bárójától. Az utolsó pedig az eddigi legkedvencebb történetem CoHo-tól a Velünk véget ér. Egy nagyon is tanulságos történetet ismertem meg, ami teljes mértékben elrabolta a szívem. Összetört, de közben pedig el is varázsolt. Lily egy nagyon erős hősnő aki példaképként szolgálhat.  

P: Hmhm, biztos vannak, amik ennél nagyobb irodalmi értéket képviselnek, de én a következőket menteném meg: Böszörményi Gyula - Szer'usz világ, Kim Holden - Bright Side, Colleen Hoover - Reménytelen. Furcsa lehet, hogy az Ambrózy sorozat legutóbbi darabját írom az első helyett, de ha azt mondanám, igazi kínzás lenne, hogy a folytatást már nem érik el, ezt meg mintha önállóan is lehetne élvezni. A Bright Side-ban imádom a témát, amit feldolgoz. A búcsúzást, a betegséget, az élet apró szépségeinek megtalálását, szinte kötelező olvasmánynak tartom. Végül pedig kötelező egy Colleen Hoover regényt is megmenteni, és még mindig ez a kedvencem az írónőtől. 

 

Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése