2020. 02. 04.

Instagram legszebbjei 7. - Bryn Greenwood: Minden ​csúf és csodálatos dolog

Ahogy az Instagram egyre népszerűbbé vált, úgy megnövekedett a szebbnél szebb könyves képek száma is. Legújabb rovatunkban 1-1 könyvhöz keressük meg az öt leginkább nekünk tetsző alkotásokat. :)

A hetedik bejegyzésben egy tabutémát döntögető könyvet hoztunk. Az ehhez hasonló történet, mint a Minden csúf és a csodálatos dolog, rádöbbentik arra az olvasót, hogy nem minden rózsaszín, akár csak a való élet. Megosztó történet, amelyben mindenki mást lát, lehet gyűlölni és szeretni is. Pont ez az, ami izgalmassá teszi a könyvmolyok életét, hogy ennyire vegyesen is lehet látni egy történetet. 


5, Ez a kép inkább a kiváltott érzés miatt került fel a a topba. Mindenki szereti magát bevackolni egy vastag plédbe egy jó könyvvel a kezében. Akkor a kedvenc italunkról nem is beszélve, amely ilyenkor elmaradhatatlan kellék. Itt pont ezt az érzést közvetítette számunkra.
4,  Úgy látszik egy részünk vonzódik a minimalista stílusú képekhez, mert ez is közéjük tartozik. A borítóhoz hasonló környezetbe helyezték a könyvet, már csak a csillagok hiányoznak. :) Persze így is nagyon szép az összhatás.
forrás
3, Igazán ötletes, amikor kiragadnak az alkotók egyes elemeket a történetből, amelynek fontos szerepet játszottak a karakterek életében. Itt is ez látható, ahogy a csillagképeket megjelenítette a képen.
forrás
2, Szerintünk ennek a képnek a hangulata meghozza a kedvet az olvasáshoz. Egy jó könyv, gyertyák, egy szép kényelmes ágy. Kell ennél több?
forrás
1, Elérkeztünk a legszebbnek vélt képhez. :) Itt is megtalálhatóak azon elemek, amelyek fontosak voltak a történet során. Ilyen például a csillagkép, és a csizma. Tetszik nagyon, hogy az uralkodó szín a fekete, a háttere pedig letisztult fehér. A kis pozsgások pedig kiegészítik ezt a kompozíciót.  Ez az írógép igazán gyönyörű.
forrás


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése