2020. 02. 01.

Január havi beszerzéseink, olvasásaink

A havat eddig mellőznünk kellett, addig is legalább a montázson csodálhatjuk. :) Csendes volt az új évtized első hónapja, bár olvasásban nem szenvedtünk hiányt. Kell kis idő, hogy átrágjuk magunkat a decemberben megszerzett halom könyvön. :D

Indie: Nagyon hamar elröpült ez a hónap. Hidegnek hideg volt, de azt nagyon sajnálom, hogy idén még itt nálunk nem esett hó. Talán pont ez a bevackolós idő miatt sikerült többet olvasnom mint eddig. A megjelenések ilyenkor pihennek, ennek a pénztárcám örül a leginkább :)

Vettem: 
- Julie Klassen: Az udvarház titka szeretném bővíteni a történelmi romantikusok számát a könyvespolcaimon. A General Press kiadványaiban eddig még nem csalódtam. Ebben a hónapban pedig sikerült is olvasnom az Írónőtől, ezért úgy gondolom jó döntést hoztam a megvételével kapcsolatban.
Összesítve: 1 db vettem + 0 db ajándékba kaptam = 1 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban összesen 10 db könyvet sikerült elolvasnom, nagyon örülök ennek a teljesítménynek :) Remélem kitart a lelkesedésem az év végig, tudok még ilyen mennyiséget produkálni!  A blogunkra eddig 0 db-ból készült bejegyzés, és 7 db-ból készül.

Perpetua: Nem volt kiemelkedő megjelenés a hónapban, így nem volt nehéz visszafogni magamat. :)

Vettem: Egyet se. :)

Összesítve: 0 db-ot vettem + 0 db-ot ajándékba kaptam = 0 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: 6 db könyvet olvastam el ebben a hónapban. Nagyon jól kezdtem az évet, már lelkesedtem, hogy összejöhet a 7-8 is, aztán az utolsó két héten megrekedtem. :D A blogunkra eddig 1 db-ból készült bejegyzés, és 2 db-ból legalább készül.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése