2019. 08. 04.

Mutasd a polcod! - 83. rész


A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :) 

A 83. választás a 88-as polclakóra esett, aki pedig:


I: Joanna Goodman: Elveszett ​lelkek otthona
Nagy kedvenceim az igaz történeteken alapuló könyvek. Teljesen feltudják kavarni a lelkivilágomat, mert mellbevágóak, pont a valóságuk miatt, mert nem egy Író elképzelt világába csöppenek, mert ezeket valaki a saját bőrén tapasztalta meg, élte át. A fülszövege egy anya lánya történetét meséli el, amely fájdalmakkal teli döntések következményeit meséli el. Amikor megláttam tudtam, hogy be kell szereznem. Sajnos még nem jutottam el az olvasásáig, de ami késik nem múlik.

P: Kristen Callihan: Idol
Szeretem, ha a zene is fontos része egy történetnek. A különféle bandák mindennapjaiba  érdekes lehet belelátni, Kylie Scott sorozata után úgy éreztem, jó lehet az Idol is. Ahogy nézem jó szívűen pontoztam, de keserűbb szájízzel gondolok vissza rá. Kicsit gyengére sikerült, rengeteg jobb könyv akadt már a kezembe. Értékelésünkben kifejtettük véleményünket róla.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése