2019. 08. 11.

Mutasd a polcod - 84. rész

A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :) A 84. választás a 96-os polclakóra esett, aki pedig:

I: Lisa Kleypas: Botrány tavasszal
Hatalmas nagy rajongója lettem az Írónőnek. Ebben a részben Daisy-ben a könyvmolyságát kedveltem a leginkább, vágyik az igaz szerelemre, reméli rá is fog egyszer találni. Végül ott talál rá ahol a legkevésbé is gondolta volna. Összességében ismét egy aranyos történetet kaptam, de valamiért nekem ez sikerült a leggyengébbre. Valahogy az előző részek jobbak voltak, persze így is kedves marad a szívemnek a Wallflowers minden egyes hölgye és ura, de ez a rész nem rabolta el teljes mértékben a szívemet.P: Mia Sheridan: Archer hangja
Ismét egy nagy kedvenc a polcról. *-* Igazi különlegességek az Írónő regényei, de ez a könyv érintett meg eddig leginkább. A borítót is imádom, mert azért na, nem vagyok én vak, jól esik erre a gyönyörű férfi hátra nézni, de a belső még szebb. :) Az elérhetetlen, zárkózott férfi megtalálja azt az egy nőt, aki a páncélja mögé érhet, és megérintheti a szívét. Ugye, hogy már ennyiből megszereti az ember a történetet? A blogunkra értékelés is készült erről a történetről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése