2020. 02. 22.

Penelope Bloom: After His Banana

Író: Penelope Bloom 
Cím: After His Banana 
Kiadás éve: 2020.  
Terjedelem: 201 oldal 
Fülszöveg:
Mi jön a Bekapnám után?
Technikailag ez lennék én.
Mielőtt azt feltételeznéd, hogy egy kálium szívó szajha vagyok,
Hadd magyarázzam meg…

Nem volt időm kapcsolatokra, főleg nem olyan valakivel, mint Miles Chamberson. De figyelembe véve a körülményeket, nem igazán volt választásom.
Igen, Ő olyan típusú utód, akiből egyetlen születik egy generációban. Gyakorlatilag olyan tökéletes, hogy legszívesebben megfojtanád.
Később majdnem biztos voltam abban, hogy teljesen őrült.
Pár perccel találkozásunk után már aktmodellként pózolt az agyagszobrász osztályomban.
Tehát amikor átadott nekem egy banánt, az szinte normálisnak mondható volt.
És miután a banánja megtalálta az utat a szám felé, nos… Bárcsak azt mondhatnám, hogy ott ért véget Miles Chamberson és az én sorozatom.

Miles
Szeretek minden lehetséges kapcsolatot furcsán fallikus és ehető tárgyakkal kezdeni.
Azt kérdezed, miért? Egyszerű a válasz.
Figyelj meg bármilyen nőt egy szuggesztív tárggyal és készülj fel rá, hogy feltárul a női psziché titka.
Titkos kis mosollyal jutalmazza? Nimfomániás. Előbb visszahúzódik, majd egy pillanattal később már bűntudatosan megragadja? Óvatos, de miután kinyílik igazi vadmacska. Hozzád vágja, pontosan eltalálva az arcodat, és maradandó sérüléseket okoz? Softball játékos.
Vagy, felveszi és centiről centire befalja? Lecsúsztatja azt a rosszfiút a nyílásba és minden pillanatát élvezi? Ha így tesz, tartsd meg.
A legutóbbi banánomnál volt egy vakító probléma.
Nem nekem való az elkötelezettség és a múltam is zűrös. És most az öregem, Bruce Chamberson, azt mondja, csak egyféleképpen bizonyíthatom, hogy kiérdemlem a helyem a családi vállalkozásban. Meg kell mutatnom, hogy képes vagyok egy dologra összpontosítani.
Szerencsére éppen csak egy lányon jár az agyam.

Már nálunk sem ismeretlen Penelope Bloom neve. Eddig a Bekapnám sorozatából az első és a második részt  elhozta a hazai olvasók számára a Maxim kiadó. Az Írónő még ezen kívül  négy részt írt a sorozathoz.  Most pedig kiderült, hogy nem tudod búcsút mondani neki, újabb projektbe vágta a fejszéjét. Erről hoztunk egy kis érdekességet, hogy milyen kapcsolat köti össze a His Banana-t és az After His Banana-t.
 

Hiszed vagy sem, azt gondoltam, végeztem az Objects of Attraction (Bekapnám) sorozat után az erotikus gyümölcsös könyvekkel. Majd egy évet töltöttem a hat könyv megírásával, és úgy tűnt, itt az ideje továbblépni. Nos… itt vagyunk. És itt vagyok két banánt ábrázoló borítóval, akik azt csinálják, amit Isten szánt nekik egy szerető kapcsolatban. Nem, nem csak összebújnak, mint a kiskifli és a nagy kifli. Ha erre gondoltál, áldd a szívedet. Még mindig tiszta lélek vagy és nem volt esélyem megrontanom téged a éretlenségemmel. Hülyeséget félretéve, csak beszélni akartam pár dologról a könyvvel kapcsolatban. Az egyik, hogy
forrás
felfedeztem valamit magammal kapcsolatban. Nem számít milyen keményen próbálkozom, mindig nehéz egy dobozba zárni magam. Nem akarok olyan helyen lenni, ahol így kezdődnek a gondolatok: „Ó, szeretnénk egy ilyen könyvet írni… De nem ezt várják tőlem az emberek.” Ezért igyekszem mindent beleadni, hogy izgatottan és teljes erőbedobással dolgozzak minden új munkámon. Ez tűnhet úgy, hogy projektek között ugrálok, és ezt a folyamatot rendbe kell tennem. A nagy egészet is vizsgálni kell, hogyan kapcsolódik ez a könyv az Objects of Attraction (Bekapnám) sorozathoz. Jelenleg egyfajta nővér sorozatként gondolok a regények új hullámára. A célom az lenne, hogy kötelező olvasási sorrend nélkül is érthetőek legyenek. Tehát ha az After His Banana az első, ami a kezedbe kerül (és az After Her Cherry, ami ezután jön), és csak UTÁNA olvasod a Bekapnám regényt és a többit, szintén érhető legyen. Vagy fordítva. Ha ez túl bonyolultnak tűnik, még akkor is mondhatom azt, hogy ez a hetedik könyv a sorozatban. Még látnunk kell hogyan működik. Sose tértem még vissza egy eredetileg befejezett sorozathoz, ezért ez új élmény volt számomra. Szórakoztató volt – mind a régi könyvek újra olvasása, hogy felfrissítsem az emlékeimet és az új környezetbe való helyezésük is. Élveztem új lencsén keresztül nézni őket (az új, fiatalabb szereplők szemén keresztül).

Ami a könyveket illeti, magabiztosan állíthatom, hogy pont olyan, mint amit az Objects of Attraction (Bekapnám) sorozattól vársz. Tehát, ha rajongójuk vagy, biztos vagyok abban, hogy ezt is szeretni fogod. Meglátjuk! Sok szempontból mások, mint a szokásos könyveim nyelvezete, mert ezzel teszem boldoggá az eredeti sorozat szerelmeseit. Igazán szórakoztató és izgalmas dolgot akartam csinálni mindenki számára. Remélem úgy döntesz, megismered. Közben visszatérek az író kuckómba, mert ezek a gondolatok nem írják meg magukat (sajnos). A következő projektem a Savage Love… vagy Brutal Love… vagy Vicious Love? Még nem döntöttem el a címet, de annyi biztos hogy a szerelem durva lesz, mert ez a bully sorozatom második része, amit múlt hónapban kezdtem. Ez Cassian történetét mutatja be, és alig várom, hogy belemerüljek valami szomorú és komolyan dologba, az After His Banana non-stop humora után. A változatosság jó dolog. Ez lesz az új mantrám! Boldog olvasást, és ne felejtsd el kikölcsönözni vagy megvenni az After His Banana-t.
  
forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése