2020. 03. 01.

Február havi beszerzéseink, olvasásaink

A február a Valentin-napról ismeretes. Könyvmolyként mással nem is koronázhatnánk meg a hónapot, mint sok-sok romantikus könyv elolvasásával. Hatalmas áldozat volt ez részünkről. :D

Indie: Az év eleji lelkesedés még elég erősen kitart nálam, így próbálok minél több könyvet elolvasni. A blogon is szeretném végre utolérni magam az elmarad munkáimmal. Nem panaszkodom, remélem a tavaszt is ilyen örömmel köszönthetem majd :)

Vettem: 
- Julia Quinn: Tisztességes ajánlat el se hiszem, hogy sikerült bővítenem a gyűjteményem. Ez a rész is beszerezhetetlen kategóriába tartozik, nagyon ritkán lehet rá akadni. Ám a szerencse rám kacsintott, lehetőségem volt arra, hogy a magaménak tudjam.

- Julia Quinn: Mr. Bridgerton csábítása egy újabb rész amiért fáj a szívem, nagyon féltem, hogy nem tudom majd beszerezni sehonnan sem, de szerencsére szemfüles voltam, le tudtam rá csapni. Már csak kettő darab könyv van ami még hiányzik a gyűjteményemből, remélem azokra is rá akadok majd egyszer :)

- Cindy Woodsmall: Ha fáj a szív nagyon kíváncsi voltam milyen lesz ez a sorozat, mert nálunk még nem olyan sok amish közösségben játszódó történetet lehet olvasni. Eddig én Borsa szemén keresztül láttam őket :) szeretném megismerni őket Cindy szemén keresztül is.

- Julie Klassen: A portréfestő lánya találtam hozzá a pinteresten egy gyönyörű táblát, *-* mivel úgy is szeretnék minél több történelmi romantikus könyvet magaménak tudni, így tudtam, hogy meg kell vennem. 

- Vi Keeland: A vetélytárs szeretem Vi stílusát, a történetei mindig megmosolyogtatnak, így nem is volt kérdés, hogy ez a könyve is a polcomon landol.

- Julie Klassen: A néma nevelőnő jókat olvastam róla, úgy gondoltam tökéletesen illik a gyűjteményembe.

Kaptam:  
- Szvetlana Alekszijevics: Utolsó tanúk Csernobili ima olvasását követően utána néztem, milyen témában olvashatok még az Írónőtől. Azonnal mentek is a kívánságlistámra, Perpetua volt olyan aranyos, hogy egyből kettő darabbal is hozzájárult a gyűjteményem darabjaihoz.

- Szvetlana Alekszijevics: Elhordott múltjaink szintén Perpetua ajándéka :) alig várom, hogy olvashassam.

Összesítve: 6 db vettem + 2 db ajándékba kaptam = 8 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban összesen 11 db könyvet sikerült elolvasnom, végre úgy érzem visszatértem régi önmagamhoz, remélem egész évben tudom hozni az elvárt szintet. Igazán szuper történeteket sikerült megismernem, ez miatt is nagyon boldog vagyok. A blogunkra eddig 2 db-ból készült bejegyzés, és 7 db-ból készül.

Perpetua: A január után a február se volt költekezős, de ennek a két könyvnek nagyon örültem.

Vettem: 
 - Vi Keeland: A vetélytárs Még nem untam meg az Írónő alkotásait, még ha látom is, hogy akadnak hasonló elemek a történetekben, ezért még izgatottan várom az újabb és újabb könyveket.

- J. R. Ward: A tolvaj  Jobban szoktam várni a részeket, Assail még nem keltette fel az érdeklődésemet, de mégis csak egy FTT kötetről van szó, a polcra való. :)
Kaptam: Egyet se. :)

Összesítve: 2 db-ot vettem + 0 db-ot ajándékba kaptam = 2 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: 4 db könyvet olvastam el ebben a hónapban. Darabszámra kevesebb, de azért az első kettő két könyvnek is megfelelne, így nem vagyok csalódott.. :) A blogunkra eddig 0 db-ból készült bejegyzés, és 2 db-ból készül.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése