2020. 03. 17.

Instagram legszebbjei 8. - Brittainy C. Cherry A ​szív ritmusa

Ahogy az Instagram egyre népszerűbbé vált, úgy megnövekedett a szebbnél szebb könyves képek száma is. Legújabb rovatunkban 1-1 könyvhöz keressük meg az öt leginkább nekünk tetsző alkotásokat. :)

A nyolcadik bejegyzésben egy szívünknek nagyon kedves Írónőt választottunk. Brittainy C. Cherry igazán ért ahhoz, hogy az érzelmeinkkel játsszon. Egyszerre tudja elvarázsolni, de közben a mélybe is taszítani az olvasóit. A történeteiben nem csak a boldog érzéseknek ad teret, hanem a keserű, fájdalmas részekbe is enged betekintést. Ugyan ezt éreztük a Szív ritmusai olvasása közben is.  


5, Amikor megláttuk egyből mosolyogni támadt kedvünk, mert mindent megtalálható rajta ami kedves egy könyvmoly szívének. Sokan szeretik a funko pop figurákat, ez alól mi sem vagyunk kivételek. Sokszor használják mások is egyes képeik feldobásához. Mi is készítettünk már pár ilyen képet. Itt a spanyol borítót egészítették ki velük, és egy nagyon jó kis hátteret is adtak a könyvnek méghozzá egy könyvespolcot. 
forrás
4, Hogy ne mindig ugyan arról a borítóról legyen kép, így kerestünk egyet az olasz megjelenésről is. Ez is egy egyszerűbb összeállítású kép, de azért az a sok aláírt könyv igazán feldobja. Bár azt nem nagyon értjük miért választottak hozzá egy ilyen párt, mert nem látjuk benne azt, amivel kapcsolódik a történethez, de ezek ellenére is szép fotót készítettek belőle.
forrás
3, Egy újabb szép összeállítást találtunk méghozzá a lengyelek borítójával. A virágok, és a kis csésze nagyon jól összeillik. Ez a fehér téglafal igazán szép hátteret biztosít. Ez is egy másabb hangvételű borító, amelyen megjelenik a zene, de nagyon nem érezzük ezt sem a történethez illőnek. De a kép készítője mindenképpen dicséretet érdemel.
forrás
2, Keresgélés közben akadtunk rá erre a német borítóra. Olyan szépek ezek a pasztell színek, biztos gyönyörűen mutatna a könyvespolcunkon. A kép készítője minimálisra vette a kiegészítők számát, egy fényfüzér, és a könyv színeihez passzoló virágokat vett segítségül. Egyszerű, mégis nagyon ízléses lett. Mi is sokszor próbálunk ilyen tematikájú képet készíteni az instagram oldalunkra.
forrás
1, Az első helyre végül egy eredeti borítós kép került. Az eddig bemutatott borítók közül nekünk ez a személyes kedvencünk, nagyon jól eltalálták vele a könyv két szereplőjét. A kép készítője igazán szép  kompozíciót állított össze. A színek harmonizálnak a könyv színeivel, a zenét is megjeleníti egy kottának köszönhetően.
forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése