2020. 01. 25.

Könyjelző Top 10 - 59. rész

Minden részben összegyűjtünk nektek TOP 10 könyvet vagy csak egyszerűen 10 kedvencet hozunk különböző kategóriákban. Igyekszünk nagyon változatosak lenni. Az ötlet eredeti forrása a Broke and the Bookish blog. :)


10 automatikusan megvásárolandó író

I: Vannak olyan Írók/Írónők akik mindig közelebb kerülnek a szívemhez, most összegyűjtettem egy csokorral. :) 
P: Meglepődtem, ahogy szedtem össze a listát, mert nem csak a legnagyobb kedvenceim kerültek fel. Persze azért az élmezőnyben ők vannak. :)

1,
I: Colleen Hoover Mindegyik történetét más miatt szeretem, de az biztos, hogy ő is nagyon ért ahhoz, hogy összetörjön, de utána össze is forasztja a lelkem.
P: Colleen Hoover Az írónő több alkalommal is bizonyította már, hogy érdemes minden alkotását olvasni. Persze volt már olyan regény, ami nem volt ugyanolyan hatással rám, mint a legkiemelkedőbbek, de még ott is igazi élmény volt a rá jellemző stílusban olvasni.
2,
I: Lisa Kleypas Aranyos, kedves, romantikus történeteket alkot, amelyek a kedvenc műfajom gyöngyszemei. Bármilyen könyv is fog tőle megjeleni biztos vevő vagyok rá.  
P: Sarah J. Maas Egyszerűen imádom az általa szőtt történeteket, a részleteket, a jobbnál jobb karaktereket. Ahogy meglátom a nevét felbukkanni a webshop-ban, rajongói üzemmódba kapcsolok. Most is alig várom legújabb sorozatának megjelenését.
3,
I: Julia Quinn Hatalmas nagy kedvenc :) Már csak 1 könyvet kell megszereznem, hogy teljes legyen a gyűjteményem. szeretem azt a világot amelyben ő alkot, hiába romantikus lelkületűnek születtem ;)
P: Kresley Cole Már több műfajban is a szívembe lopta magát és nagyon szeretem az alkotásait. Nagy bánatom, hogy a hazai olvasók nem figyeltek fel ennyire rá, pedig érdemes megismerkedni vele.
4,
I: B. Czakó Andrea Történelmi romantikus regényei hatalmas kedvenceim, igazi gyöngyszemek számomra. Nagyon sajnálom, hogy mostanában nem fog újabb könyv megjelenni tőle.
P: Brittainy C. Cherry Minden könyve kedvenccé vált, annyira gyönyörű gondolatokat olvashatok a regényeiben. Egyelőre szurkolok, hogy hasonló ütemben jöjjenek újabb alkotásai hazánkban is. 
5,
I: Brittainy C. Cherry Eddig csak gyönyörűen megírt történeteket köszönhetek neki. Hihetetlen mennyire tud az ember érzelmeire hatni, szeretem, hogy nem csak a szép oldalát mutatja meg a dolgoknak. 
P: Cassandra Clare Nem tartom számon a legnagyobb kedvenc íróim között, de belegondolva rá kellett jönnöm, hogy minden könyvet megveszem, ami csak megjelenik. Valamit mégis elért nálam is. :D
6,
I: Elle Kennedy Hokis pasik megalkotása terén nálam Elle viszi a prímet, mindig örömmel olvasok tőle. 
P: Vi Keeland Eddig nagyon élvezem ezt a vonalat, amiben ő alkot, és örömmel nézem, hogy gyarapodnak művei a polcomon. Már a következőt is előrendeltem.
7,
I: J. K. Smith Nagyon szeretem a humorát :) A szerelem hirdetésre könyve teljesen megfogott, arra a helyre, közösségbe repített amelyben legszívesebben én is élnék. Biztos, hogy minden egyes újabb megjelenését be fogom szerezni. 
P: Kerstin Gier Szeretem az ifjúsági regényeit, minden hazánkban megjelent könyve kellemes élményként éltem meg. Örömmel venném további megjelenéseit, biztos, hogy azonnal megvenném őket.
8,
I: Böszörményi Gyula Igaz eddig még csak az Ambrózy sorozat kapcsán mondhatom magamat a rajongójának, de pont ez miatt remélem még jó pár részt tartogat majd Gyula bátyó az olvasói számára.  
P: Tarryn Fisher Imádom a kissé rendhagyó és ettől igen egyedi könyveit. Alig várom, hogy megtudjam, miket talált még ki az olvasóinak.
9,
I: Borbás Edina Szeretem azt a kort amelybe eddigi olvasásaim során visszarepített. Szerelmes párok megalkotása terén is mindig brillírozik Edina, és szép érzelem nyilvánításnak lehetek tanúja, amit én nagyon szeretek.  
P: Lucinda Riley Kellemes meglepetés volt, hogy mennyire élvezetesek a regényei. Sok hiányzik még a polcomról, de az biztos, hogy minél többet szeretnék olvasni tőle.
10,
I: Amy Harmon Igazán gyönyörűen bánik a szavakkal, a karaktereit is úgy tudja megalkotni, hogy nagyon emberiek, bele tudom képzelni magamat a helyzetükbe. Remélem olvashatok még tőle a közeljövőben.  
P: J. L. Armentrout Valahogy nem tudok megbarátkozni vele, mégis be kell látnom, hogy mindig megveszem az újabb és újabb megjelenő regényeit. Lehet el kellene már engednem, de az tény, hogy beleillik ebbe a listába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése