2020. 03. 03.

Könyvjelző TBR Jar Challenge 2020 - Március

Most már szokásunkhoz híven kiválasztottunk 12 közösen és 12-12 külön olvasandó regényt, és a szerencsén múlik, melyik hónapban fogjuk olvasni.

Elérkeztünk a tavasz első hónapjához :) Eddig jól haladtunk, reméljük ez a későbbiekben is ugyan így lesz. Most is vegyesre sikerült a felhozatal. Van amelyik régebb óta a polcunkon tartózkodik, de van olyan is aki friss beszerzés. Ti olvastátok már valamelyiket?

Közös lista: 
I: Fogalmam sincs, hogy miért nem olvastam eddig el ezt a könyvet, pedig az előző rész igazán jól sikerült. Emlékszem sokat nevettem rajta.
P: Annyira szerettem a Legdrágább mostohabátyámat, nem is tudom, most mire vártam. Talán nem csábított el nézésével Damien a borítóról. :D
Író: Penelope Ward
Cím: A legkedveebb szomszéd
Sorozat: Tiltott románc 2. 
Műfaj: new adult
Kiadó: KMK 
Kiadás éve: 2018. 
Terjedelem: 352. oldal 
Fülszöveg:   
Tényleg ​lehet barátság férfi és nő között?
A váratlan szakításom után arra vágytam a legkevésbé, hogy az új szomszédom az exemre, Elecre hasonlítson – pláne, hogy még nála is szexibb legyen. Viszont a modora és a viselkedése már egyáltalán nem volt olyan megnyerő, mint a megjelenése. El is neveztem magamban Mérges Művésznek. A két kutyája ugatásától pedig képtelen voltam aludni. Így nem is bántam, hogy látványosan kerül, mint aki tudni sem akar a létezésemről.
Aztán egy este kiderült, hogy Damien mindent tud rólam. A hálószobám falán lévő lyukon keresztül ugyanis fültanúja volt a terapeutámmal folytatott összes telefonbeszélgetésnek, így az én sármos festő szomszédom jól ismerte a legféltettebb titkaimat. És bár nagyon próbált távol tartani magától, tudtam, hogy ugyanúgy érez irántam, hiszen a szívdobogása nem csal.
Azt hittem, Elec már összetörte a szívemet, pedig nagyon is egyben volt, és még hevesebben kalapált Damienért. Csak reménykedhettem, hogy nem ő fogja végleg megsemmisíteni.
Vesd bele magad a sodró történetbe!

Indie listája: Újra egy történelmi romantikus sikerült kihúznom :) Nagyon felkeltette az érdeklődésemet ez a sorozat, úgy láttam részről részre egyre jobb százalékon áll a molyon.
Író: Sabrina Jeffries
Cím: Mire vágyik egy herceg?
Sorozat: A herceg emberei 1.

Kiadó: General press 
Kiadás éve: 2017
Terjedelem: 328 oldal 
Fülszöveg:
Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
Egy ​nap váratlan látogató kopogtat a Manton Nyomozóiroda ajtaján. Az igencsak dühös herceg, Maximilian Cale magyarázatot követelve kér bebocsátást. Azt állítja ugyanis, hogy az irodavezető testvére orvul rászedte őt, és nem átallotta azt hazudni, hogy az ő halottnak hitt bátyja él. A helyszínen azonban csak az igézően szép Lisette-et találja, az őt becsapó férfi húgát, aki hiába próbál magyarázattal szolgálni. Cale szentül hiszi, hogy a testvérek összejátszanak ellene, a nő azonban váltig állítja, hogy mind ő, mind a fivére ártatlan. Lisette végül meggyőzi Maximiliant, hogy együtt próbálják meg kideríteni, hová tűnhetett a bátyja, és hogy valóban él-e a herceg testvére. Azért, hogy a nő tisztességén folt ne essen, kénytelenek inkognitóban, férjként és feleségként útra kelni. Ahogy úti céljuk, Párizs felé tartanak, a kényszer szülte helyzet megannyi izgalmat tartogat számukra, a legnagyobb kihívás elé mégis tulajdon szívük állítja őket. Vajon hihetnek az érzéseiknek, és teret engedhetnek a vágyaiknak, vagy az egész nem több egy hirtelen fellángolásnál?
Sabrina Jeffries új sorozatának, A herceg embereinek első kötetében sem izgalmakból, sem szenvedélyből, sem pedig humorból nincs hiány. Igazi ínyencfalat a romantikus regények kedvelőinek.

Perpetua listája: Tagadhatatlanul elvarázsolt a Caraval és nagy elvárásokkal kezdem majd el a Legendary-t. :)
Író: Stephanie Garber 
Cím: Legendary
Sorozat: Caraval 2.   
Műfaj: fantasy 
Kiadó: Kolibri
Kiadás éve: 2019. 
Terjedelem: 480 oldal 
Fülszöveg: 
Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
Egy összetört szív.
Egy megfizetendő adósság.
Egy vérre menő játék.

Donatella Dragna a Caraval varázslatos világában végleg megszabadult zsarnok apjától, és a nővérét, Scarlettet is megmentette egy baljós házasságtól. Lenne mit ünnepelnie a Dragna-lányoknak – de Tella még nem szabad.
Még a játék előtt, végső kétségbeesésében egyezséget kötött egy bűnözővel, és most olyasmivel tartozik neki, amit eddig soha senki nem tudott megszerezni. Ki kell derítenie a Caraval mester, Legend valódi nevét! Erre csak egyetlenegy esélye van: ha megnyeri a Caravalt.
Tella tehát második alkalommal is beleveti magát a legendás versengésbe, és ezzel keresztezi egy gyilkos trónörökös útját, belebonyolódik egy elátkozott szerelembe, valamint a titkok kusza hálójába… amivel bajba sodorja Scarlettet is.
A Caraval mindig is bátorságot, ravaszságot és áldozatokat követelt. Ám ezúttal még többet kér a játék: ha Tella nem tudja teljesíteni, amit az alkuban ígért, és nem szolgáltatja ki Legend igazi nevét, mindent elveszít – talán még az életét is. De ha nyer, Legend meghal, és a Caraval örökre megsemmisül.

Isten hozott újra a Caravalban… a játék még csak most kezdődik igazán!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése