2020. 01. 21.

Sorozatismertető - Az Alvilág urai 3. rész


Számos sorozat közül lehet válogatni, amik nem csak pár résszel büszkélkedhetnek. Ezekből szemezgetnénk új rovatunkban, és részletesebben bemutatnánk őket. :)

Az előző rész itt elérhető: 1 | 2

Feltett szándékom, hogy népszerűsítem a paranormális romantikusokat, ezért a rovat újabb sorozata is ebből a műfajból kerül ki. Halovány reménysugárként a Libri felkarolta a kiadást, de úgy néz ki ez is zsákutcának bizonyult. :( Azért pár újabb részt a polcunkon tudhatunk. :)


4, The Darkest Whisper– Éjsötét hangok (2009/2011)
A sorozat első részében még csupán öt harcos volt a budapesti erőd lakója. Nem sokkal később bővült a csapat, egyesítették erőiket. Az egyik később érkezett szereplő, Sabin válik most főhőssé, aki vezető szerepet is betölt náluk. Valamint újabb faj kerül bevezetésre.
Sabin/Kétség – Durva, mégis kisfiús arcát barna haj és brandy színű szem egészíti ki. Lila pillangó tetoválása a bordáin pihen. Démona képes másokat öngyilkosságba hajszolni a belé ültetett kétségek hatására.
Gwendolyn Skyhawk, a ’Félénk’ – Félig hárpia, félig angyal. Hosszú vöröses szőke haja és zöld szeme van. Három nővére mellett ő a legbátortalanabb, de hárpia vére miatt igen erős.

4.5, The Darkest Angel (2013)
Igen érdekes párosítás az övék, hiszen Bianka megtestesít mindent, ami ellen küzd Lysander. Ám a történetükből is kiderül, hogy az érzelmek felett nem uralkodhatnak az észérvek.
Lysander – Arkangyal, az Elit Hetek vezetője, övé a Tűz Kardja. Arany bőre és szárnya, szőke haja és sötét szeme van. Képes láthatatlanná válni, telepatikusan kommunikálni és gyógyítani.
Bianka Skyhawk – Hossza barna haja, borostyán színű szeme van. Kaia-val ikertestvérek, így nem meglepő módon nagyon közel állnak egymáshoz. Apjuk főnix alakváltó volt, anyjuk pedig hárpia. ’The Terrible’ jelzővel illetik, amit nem találtam meg, magyarul pontosan minek fordítottak, és nem akarok hülyeséget írni (ha valaki tudja, szóljon. :D ).
4.7, The Darkest Facts (2010)
Ez egy kézikönyv az Alvilág Urai világához, feljegyzésekkel a Vadászokról, interjúkkal a Lordokkal és hasonló érdekességekkel.

5, The Darkest Passion– Éjsötét szenvedély (2010/2016)
Aeron nyomába rejtélyes alak szegődik, akinek az lenne a küldetése, hogy végezzen a Lorddal. Ehelyett azonban szerelem szövődik közöttük. Ezenkívül persze egyéb izgalmakat is tartogat ez a rész, hiszen egyre jobban kiéleződik a harc Kronosz és Rhea között, valamint a Vadászokról se lehet megfeledkezni.
Aeron/Harag – Döbbenetes ibolyaszínű szeme van és barna haja oldalt fel van nyírva. Fekete pillangó tetoválása a hátát borítja. Számos tetoválása és szemöldök piercingje van. Démonja szemén keresztül látja minden ember bűneit, és erős késztetést érez megbüntetésükre. Szárnya is van.
Olivia – Örömhozó angyal, szárnyakkal, képes láthatatlanná válni. Hosszú, göndör, csokoládébarna haja van égkék szemekkel.  

6, The Darkest Lie– Éjsötét lelkek (2010/2018)
Ebben a részben kissé előtérbe kerülnek a titánok és a görög istenek, beleláthatunk kicsit jobban az ő viszályukba is. Személy szerint azt szeretem a sorozatban, hogy az aktuális főszereplő páros mellett a részeken átívelő történet egyre izgalmasabb.  
Gideon/Hazugság – Fekete haját kékre festve hordja, amilyen a szeme is, sok tetoválásával és piercingjével gót kinézete van. Pillangó tetoválása a jobb combján található. Démona nem engedi neki, hogy igazat mondjon, ha mégis így tesz, hatalmas fájdalmat kell elviselnie.
Scarlet/Rémálom – Rhea lánya a Tartaroszban született, de nem Kronosz az apja, így a titánok királya, ki nem állhatja a nőt. Sötét szemű és hajú szépség. Pillangó tetoválása neki is a combján pompázik szivárványszínekben. Erős harcos, démona képes mások félelmeit megeleveníteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése