2020. 02. 07.

Könyjelző Top 10 - 60. rész

Minden részben összegyűjtünk nektek TOP 10 könyvet vagy csak egyszerűen 10 kedvencet hozunk különböző kategóriákban. Igyekszünk nagyon változatosak lenni. Az ötlet eredeti forrása a Broke and the Bookish blog. :)

10 borító gyönyörű tájakkal

I: Igazán szépséges borítókat lehet ebben a témában is találni, amelyek nem csak a szemnek, de a polcainknak is csábító lehet. 
P: Most nem csak hazai fronton nézelődtem, hiszen sokkal szélesebb volt a paletta, ha angol nyelvűek között is kutattam. Szépséges borítókat találtam. :) 

1,
I: Leylah Attar: A ​Serengeti köde Annyira szépen ez a borító, az afrikai táj, ahogy a napfény átsüt a fa lobján. Egyszerűen kedvem lenne nekem is ott állni, csak gyönyörködnék a tájban.
P: Lucinda Riley: Napnővér Még nem jelent meg ez a regény, de már előre levett a lábamról a színvilág, ami rajta látható. És persze ez a gyönyörű afrikai tájat se lehet szó nélkül hagyni.
2,
I: Lucinda Riley: Napnővér Gyönyörű színeket csalt elő az afrikai táj, egyszerűen fantasztikus a borítója, és már alig várom, hogy olvashassam.
P: Colleen Coble: The View from Rainshadow Bay Most komolyan, nem meseszép ez a levendulamező? *-* 
3,
I: Paige Toon: Öt ​év múlva Egy gyönyörű tengerpart, aminek nehezen lehetne nemet mondani. A part, és a víz, biztos kikapcsolódást nyújt.
P: Katherine Arden: A medve és a csalogány Elvarázsolt ez a havas, téli táj, a hívógató kis kunyhóval.
4,
I: Dani Atkins: A ​mi történetünk Egy gyönyörű lila virágos mező, szinte én is elképzelem, hogy ott ülök egy jó könyv társaságában. Szívesen tölteném el itt az időt.
P: Gill Paul: The Secret Wife Annyira jó ennek a képnek a látószöge. Vezet engem is a víz felé, sőt a távolban lévő épületbe is vágyom. Nagyon szép.
5,
I: Sarah Addison Allen: Az ​első fagy Igaz ez inkább egy festett táj, de azért én ide sorolnám. Az egyik kedvenc színem a lila, szerintem nagyon jól mutat együtt a havas táj ezzel a színnel. Én is mindig ilyen nagy házról álmodozom, remélem a következő életben lehetőségem is lesz ilyen helyen élni :) 
P: Lucinda Riley: Holdnővér Az írónő könyvei még fel fognak bukkanni a listán, mert a borítói gyakran szép tájakat örökítenek meg. Itt is imádom a hegyekkel szegélyezett spanyol vidéket. 
6, 
I: Amy Harmon: Where ​the Lost Wander Ismét egy gyönyörű látkép, az Ekhós szekerek, a hegyek, a zöld táj. Olyan hatással van rám, hogy legszívesebben én is útnak indulnék.  
P: Leylah Attar: A Serengeti köde A könyvben imádtam a leírásokat a tájról és kicsit azok hatására is került a listára ez a borító. 
7,
I: Catherine Anderson: Rügyfakadás A tópart és a virágos faágak szinte olyan mint egy festmény. Egy meleg tavaszi éjszakán jó lenne itt sétálni. 
P: Lucinda Riley: A meredély szélén Nem vagyok hatalmas "vízilény", de imádom nézni a tengert, és ez a szikláról letekintős borító, csodaszép. 
8, 
I: Kyra Dittmann: Dark ​Horse Mountain A farmer élet és a lovak közel állnak a szívemhez. Olyan szép ez a legelő amelyen ló és lovasa néz a távolba, biztos egy élmény lehet egy ilyen helyen vágtázni, érezni ahogy a szél a hajadba tép.  
P: Shannon Baker: Stripped Bare Az égre helyezi a hangsúlyt ez a borító és nagyon hatásos. Felhők, madarak és végtelen mező, tökéletes kompozíció.
9,
I: Katherine Arden: A ​lány a toronyban Valamiért vonzanak az ódon helyek :) itt is olyan régiesnek tűnik a táj a rajta látható épületekkel. A hó esés pedig ad neki egy kis pluszt, amitől lágyabbnak tűnik a kompozíció.  
P: Lucy Cruickshanks: The Road to Rangoon Nagy hatással szoktak rám lenni a színek, és valószínűleg itt is a színösszeállítás fogott meg legjobban, de persze ez a ködös ázsiai táj is lenyűgöző.  
10,
I: Nina George: Levendulaszoba Nincs is hangulatosabb dolog egy levendula mezőnél, szívesen sétálnék ezen a helyen. 
P: Erika Marks: The Mermaid Collector Még egy tenger közeli kép került a listára, egy magányos világítótoronnyal. Na jó, egy ház is van mellette, mégis az elszigeteltség jut eszembe, ha ránézek.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése