2020. 04. 03.

Március havi beszerzéseink, olvasásaink

Nem a legvidámabb hónap van a hátunk mögött. Ez a fránya vírus mindannyiunk életét felforgatja és igen nehéz alkalmazkodni az új körülményekhez. Nem tehetünk mást, igyekeznünk kell kihozni a legjobbat az adott helyzetből, meglátni az apró jó dolgokat és azokra koncentrálni. Ilyen jó dolog lehet az, hogy ha már otthon kell maradni, a felszabaduló időnket fordíthatjuk több olvasásra. :)

Indie: Nem gondoltam volna, hogy ilyen szomorú lesz a mostani március :( Eddig ez volt az egyik kedvenc hónapom mert ez a születésnapom hónapja az ébredő tavasz miatt is nagyon szeretem, de ez a vírus most beárnyékolja ezt. Mindenki vigyázzon magára, olvasson sokat ha megteheti, kitartást kívánok ebben a megterhelő időszakban!!

Vettem: 
- Julia Quinn: Rossz kor hihetetlen, hogy egy újabb beszerezhetetlen könyvet sikerült a magaménak tudnom. Ezek után már csak egy darab hiányzik ahhoz, hogy teljes legyen a gyűjteményem *-*

- Martha Hall Kelly: Orgonalányok vele is szemezek már egy ideje, eddig nem rendeltem meg, de most pótoltam ezt.

- Ilsa Madden-Mills: Dirty English – Balhés brit meg tetszett a friss megjelenések között, így ő is jött haza velem.

Kaptam:  
- Sophie Jackson: Egy csepp remény nagyon szeretem a sorozatot, saját példányom akkor még nem volt amikor olvastam, de most a szülinapom, egy jó kis akció lehetőséget adott arra, hogy megkapjam ajándékba. 

- Sophie Jackson: Egy őrült pillanat mivel nagyon akciós volt, még ő is belefért az ajándékok közé. 

- Sophie Jackson: Egy lépés feléd akkor már az utolsó rész sem maradhatott ki.

- Viola Shipman: Az emlékkarkötő a molyon láttam róla egy bejegyzést, ami felkeltette az érdeklődésem, így ő is felkerült a szülinapi kívánságlistára.

- Laura Madeleine: Egy cukrászmester meséje a borítója egyszerűen nem hagyott nyugton, arra ösztönzött, hogy a polcom lakója legyen.


Összesítve: 3 db vettem + 5 db ajándékba kaptam = 8 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban összesen 12 db könyvet sikerült elolvasnom, egy részem nagyon örül ennek a számnak, a másik felem pedig szomorú a kialakult helyzet miatt. A blogunkra eddig 0 db-ból készült bejegyzés, és 6 db-ból készül.

Perpetua: Úgy tűnik a március ismét könyvmentesre sikerült. Áprilisra szoktam készülni, de most kíváncsi leszek, mennyi újdonságot tudnak elhozni a kiadók nekünk. :(

Vettem: 
Egyet se. :)



Összesítve: 0 db-ot vettem + 0 db-ot ajándékba kaptam = 0 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: 5 db könyvet olvastam el ebben a hónapban. Ez pont az idei átlagom, de kellene kicsit fentebb tornázni. :D A blogunkra eddig 0 db-ból készült bejegyzés, és legalább 2 db-ból készül.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése