2019. 08. 25.

Mutasd a polcod - 86. rész

A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :) 



A 86. választás a 115-ös polclakóra esett, aki pedig:





I: Jessica Park: 180 másodperc 
Először a borítója hívta fel magára a figyelmemet. Nagyon megtetszett az összhatás, a fülszövege elolvasása után még jobban tetszett, ahogy a törött üvegek jelképezik mire is képes 180 másodperc. Elég ennyi idő arra, hogy összetörjék az eddig felépített falakat magad körül olyan érzéseket ébresszenek benned ami elől eddig teljesen elzárkóztál. Jessica Park iránt eddig vegyesek az érzéseim, mert olvastam már tőle, de annyira nem tudott magával ragadni a stílusa. Pedig szorgalmasan beszereztem az eddig megjelent könyveit, amelyek szépen ott csücsülnek a polcomon. :) Ennek a könyvnek az elolvasásával nem vártam olyan sokáig. Sajnos ismét egy olyan könyvbe botlottam bele, amelyet nem nekem írtak. :( Szomorú vagyok mert tényleg szeretem volna szeretni Allison történetét. Úgy látszik tényleg kezdek idős lenni némelyik könyvhöz. :)

P: Whitney G.: Alapos kétely
Mindig rizikós új alkotóval megismerkedni és jelen esetben is ez volt az első olvasásom az írónőtől, de ha rajtam múlik nem ez lesz az utolsó. Erotikus könyv volt a javából, kézzel fogható volt a szereplők közötti izzás, remekül adta át nekünk Whitney a lapokon keresztül. Andrew szinte betegesen hajszolja az igazságot, és csak a történet végén nyer értelmet az egész, úgy lett számomra is kerek minden. Aubrey-t a tánc iránti szeretete miatt kedveltem leginkább az azt leíró részekkel együtt. Ilyen könyveket szeretek a polcomon látni. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése