2019. 09. 01.

Mutasd a polcod - 87. rész

A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :) A 87. választás a 342-es polclakóra esett, aki pedig:

I: Gail Carriger: Soulless ​– Lélektelen 
Az első arany pöttyös könyveim egyike. Alexia története nagyon megtetszett, akkor a paranormális lények nagy kedvelője voltam, a romantikus címke pedig csak hab volt a tortán. Igazán érdekes elgondolás volt ilyen köntösben megismerni a vámpírokat, és a vérfarkasokat. A viktoriánus korba csöppenni mindig jó élmény, ez itt sem volt másképpen. Kaptam egy szó kimondó hősnőt, akit mindjárt megkedveltem. Jó volt végig kísérni őt ebben a történetben. űa szerelmi szál is érdekesen bontogatta a szárnyait :)

P: Charlaine Harris: Véres végze
Huh, egy igazán régi polclakó került most a rovatba. Én is kezdetben TV-ben néztem az új részeket, de megfogott annyira a sorozat, hogy olvassam is. Nem bántam meg, mert sokkal jobban tetszettek a könyvekben kibontakozó események, a képernyőtől egy idő után elszakadtam, mert nem tetszett az irány, amit vett. Nem díszeleg minden egyes rész a polcomon, de szerettem nagyon a borítók koncepcióit, annyira egyszerűek, és az összesbe csempésztek egy kis pirosat, amit imádok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése