2020. 05. 05.

Április havi beszerzéseink, olvasásaink

Az egész hónap a vírus jegyében telt, aki csak tehette otthon maradt, ezzel védve szeretteit, környezetét. Egy könyvmoly számára ez nem is hangzik olyan rosszul, de azért a folyamatos bezártság nyomasztóan tud hatni. Viszont a borús napok után, végre a hó végén felcsillant a remény, hiszen ha lassan is, szabályok szerint, de elkezdünk visszatérni a korábbi életünkhöz. Úgyhogy fel a fejjel! ;)

Indie: Sajnos a vírus miatt idén elmaradt az ilyenkor szokásos megjelenési dömping. :( Azért így sem maradtam könyv nélkül ebben a hónapban sem, ám tényleg elég csekélynek mondható ez a szám, ha én nem is de legalább a pénztárcám örül ennek a hírnek.

Vettem: 
- Vi Keeland: Fiatal szerető Az írónő nagy kedvenc, így minden egyes haza megjelenését szeretném a magaménak tudni. Nem is emlékszem olvastam e olyan könyvet amelyben hősnőnk idősebb a neki szánt férfitől :) Nagyon kíváncsi vagyok Vi milyen helyzetek elé állítja párosunkat. Vajon itt is lesz boldog befejezés?

- Pap Éva: És újra felkel a nap Amint megláttam a kiadó oldalán azonnal szálak szövődtek köztem, és a könyv között. Nagyon szeretem amikor megismerhetek egy családi történetet, amely visszarepít a régi időkbe, amikor még minden más volt. Nagyon érdekes szituációt tárt elém a fülszöveg. Esztinek két férfi iránt is mély érzelmei vannak, a végére remélem megtudom ki mellett is éli le az életét.

- Melanie Harlow: After We Fall – Mindig van tovább Sokszor említettem már, hogy a Cowboyos történetek a gyengéim. Itt Jack lesz a morcos farmer, akinek a szíve darabokban, egy olyan lány ébreszti fel a vágyait, aki teljesen ellentéte annak a világnak amelyben ő él. A második esély történetek is mindig kedvesek a szívemnek, úgy gondolom könnyed kikapcsolódás vár majd rám az olvasása során. 

Összesítve: 3 db vettem + 0 db ajándékba kaptam = 3 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban összesen 9 db könyvet sikerült elolvasnom, egy darabnak még örültem volna, de azért így se szomorkodom. A blogunkra eddig 0 db-ból készült bejegyzés, és 8 db-ból készül.

Perpetua: Áprilisban általában elszalad velem a ló, de most nem volt nehéz dolgom, mert igen kevés számomra érdekes újdonság érkezett. :(

Vettem: 
- Gail Carriger: Időtlen vééééééégre megéltük ezt a napot, megjelent a sorozat befejező része.

- R. Kelényi Angelika: Lánynevelde 2. igaz, nem fogott meg ugyanúgy, mint a Mennyei bűnök, de nagyon is érdekel, mi lesz az aktuális bűntény megoldása.

- Lucinda Riley: Napnővér Electra a legmegközelíthetetlenebb nővér, és félek, nem fogom megszeretni, de képes volt már meglepni az írónő, hátha most is így lesz.

Összesítve: 3 db-ot vettem + 0 db-ot ajándékba kaptam = 3 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: 6 db könyvet olvastam el ebben a hónapban. Juhúú, már ennek is örülök, mert végre több az ötnél. :D A blogunkra eddig 0 db-ból készült bejegyzés, és legalább 1 db-ból készül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése