2020. 05. 07.

Mutasd a polcod - 88. részA Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :) 

 A 88. választás a 261-es polclakóra esett, aki pedig:

I: Penelope Ward: Legdrágább mostohabátyám
Szeretem az Írónő stílusát, ő az akitől egy borús esős napon biztosan elő vennék egy könyvet, mert megtud nevettetni, ki tud ragadni a szürke hétköznapokból, pár óra menekülést biztosít számomra. Ez nem volt másképpen a ezzel a könyvével sem. Bár voltak hibái, mégis annyira olvastatta magát, hogy szemet tudtam ezek felett hunyni. Az értékelésünkben pedig bővebben is olvashatjátok a véleményünket.

P: Helen Hoang: A szerelem egyenlete
Akárhányszor eszembe jut ez a történet, elmosolyodom. Annyira édes volt, igazi romantika bomba, ami mindenkinek kis boldogságot csempészik a napjába. Különleges volt Stella szemén keresztül szemlélni a világot, és imádtam azt is, ahogy Michael szép lassan rádöbben arra, hogy ő bizony menthetetlenül beleszeretett a nőbe. Értékelésünkben mindketten csak áradozni tudunk a regényről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése