2020. 05. 13.

Mutasd a polcod - 89. rész


A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :) 


A 89. választás a 132-es polclakóra esett, aki pedig:

I: Leylah Attar: A ​Serengeti köde 
Mindig szoktam megérzéseim lenne egyes könyvekkel kapcsolatban, ez itt sem volt másként. Valami szál szövődőt, amely nem eresztett, arra sarkalt, hogy mindenképpen szerezem majd be. Megint jó, hogy hallgattam erre a belső hangra, mert  a gyönyörű borítója mellett egy igazán érzelmekben gazdag történetet rejt magában. Két sérült fél talál egymásra, ami nem éppen a szokásos módon indul. Az érzelmek leírását szeretem a legjobban benne, az Írónő szinte álomszerű szavakat adott a szereplőinek, mégis én hittem bennül. Afrika pedig egy csodálatos misztikus táj, ami magával ragad, nem ereszt. Az értékelésünkben még többet megtudhattok róla.


P: Kresley Cole: Végtelen lovag
Ez az írónő mindig képes levenni a lábamról, legyen szó paranormális, "sima" fantasy vagy akár történelmi romantikus regényről. Az Arkánum krónikák is a kedvenceim közé került, alig várom, hogy végre a harmadik részt is olvassam és még inkább a polcomra kerüljön. Értékelés is került fel a blogra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése