2020. 05. 14.

Mutasd a polcod - 90. rész


A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :) A 90. választás a 160-as polclakóra esett, aki pedig:

I: R. S. Grey: With ​This Heart – Ezzel a szívvel 
Az Írónő előző regénye nem igazán nyerte el a tetszésemet, mégis úgy gondoltam megérdemel még egy esélyt. Talán ezzel a könyvvel jobb barátságot tudok majd kötni. A fülszövege elolvasása után osztottam szoroztam, végül arra a döntésre jutottam, hogy az ízlésemnek megfelelő lesz. Mindig jó végig követni egy szereplő fejlődésének az útját, úgy gondolom itt pont erről fogok olvasni majd. Azért a címkék ennél is előre vetítenek pár dolgot, hogy nem lesz egy könnyed olvasás.


P: Marie Rutkoski: A nyertes csókja
Nagyon szeretem az ilyen típusú sorozatokat, ahol egy erős hősnő viszi a hátán a történetet, aki nem otthon ül és kötöget, képes harcolni a jó ügyért és még az esze is vág, mint a borotva. Nem féltem attól, hogy mellényúlok, hiszen ismerem a saját ízlésemet, de azért mégis örülök, hogy újabb remek sorozatot olvashattam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése