2021. 01. 13.

Mutasd a polcod - 91. rész


A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :) 



A 91. választás a 293-as polclakóra esett, aki pedig:


I: Budai Lotti: Rizsporos hétköznapok   
Szerintem egy történelmi romantikus kedvelő, mint amilyen én is vagyok nem is kívánhatna jobbat, mint, hogy a kezében tartson egy olyan könyvet amely visszarepíti a 18. és 19. századi divat világába. Lottinak van egy ugyan ilyen nevű blogja, amely most könyv formájában is életre kelt. Gyönyörű képekkel töltötte meg az oldalakat, érdekes információkat is találhattunk a hasábok között. Azt el kell mondanom nem teljesen hibátlan, de a szépsége vitathatatlan.


P: Brittainy C. Cherry: Gravitáció
Újabb remek darabja az Az vagy nekem sorozatnak. Imádom a címválasztást, hogy ennyire átszövi a történetet, a szereplőket és kapcsolatuk alakulását. Igazi #musthave vásárlás volt, már az első kötet után egyértelmű volt, hogy mindenképp polcra valóak a részek. Nehezen tudom rangsorolni, mert egyformán kiemelkedő az összes. Mindegyikről készült blogbejegyzés: 1 | 2 | 3 | 4

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése