2020. 11. 13.

On Sai A ​két herceg - borítóleleplezés


Író:
 On Sai

Cím: A két herceg
Kiadó: Vágymágusok 2.
Kiadó: Könyvmolyképző
Várható megjelenés: 2020. tél
Fülszöveg: 

Bálok, titkok, szívdöglesztő mágusok…
Rianna izgatottan várja a gyógyítók vizsgáját, és azt, hogy bejusson vele a könyvtárba, ám az események nem várt fordulatot vesznek. Valami zajlik a háttérben, aminek hatására Lidérc különösen kezd viselkedni.
Közben Erdon herceg hazafelé tart a sereggel, és Delonnal, az éles eszű, jóképű gyógyítóval. Rianna egyre nagyobb veszélybe kerül, és minden vágya, hogy visszacserélje magát az öccsével. Ám közben egyre több furcsaságra felfigyel. Mit titkolnak a háborúról a vezetők?
Rianna megpróbálja kideríteni a tűztojások titkát, és azt, milyen múltbeli sötét árny nehezedik a rémálmokkal küszködő, vonzó hercegre.
Miközben tart a katonai kiképzés, őket figyeli az élő vár, egy szélszörny, és ki tudja még, mi minden más.
„Pusztulj, vagy szeress”,
a természet csak ezt a két utat ismeri, és ha nem vigyáznak, nagyon is lelkesen segít mindkettőben.
Éld át izgalmas és mágikusan érzéki kalandjait!
* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Mondanám, hogy On Sai munkássága távol áll tőlem, de mégis képes volt már többször meglepni, hogy mennyire élvezem az alkotásait. A Vágymágusoktól kicsit megint féltem, de hatalmas kedvenc lett és alig vártam a folytatást, amit jó eséllyel idén már kézbe is vehetek. *-*

A regény az alábbi linken lesz megrendelhető. A Moly.hu adatlapot pedig itt érhetitek el. Pár exkluzív idézet már érkezett hozzá, ha valakinek szüksége van egy kis kedvcsinálóra. ;)

„A szája íze szinte szétolvadt a számban. Nemcsak a testét, de a lelkét adta, egy pimasz herceg lelkét, aki távoli tájakról, forró, fülledt földekről, tengerillatú hajókról hazatalált, hogy csókomban otthonra leljen.”
„Lidérc megszívta az ujjam, és úgy nyílt meg a mágiám előtt, mint ahogy viharvert virágbimbó a napfény csalogatóan forró csókjára.”
„…megjelent két láb, és egy felsőtest, ami határozottan Lidércben folytatódott. Máris puhán lehuppant a földre. Pontosan úgy éreztem magam, mint egy meztelen szűzlány, akire fürdés közben tör rá a hercege. A balladákban bezzeg ilyen soha nem történhet!”


Varga Bea (On Sai) író, szerkesztő, viselkedéselemző. A Könyvmolyképző Kiadó tehetséggondozási projektjét, az Aranymosást vezeti. Sokféle témája van, szeret írni gyerekeknek, kamaszoknak, felnőtteknek egyaránt. Eddig tizenhárom kötete jelent meg, legsikeresebb az Apa, randizhatok egy lovaggal? regény. Népszerű író, aktív és lelkes olvasótábor kíséri. Facebook


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése