2021. 02. 03.

Amy Harmon: A madár és a kard - borítóleleplezés

 

Író: 
Amy Harmon
Cím: A madár és a kard
Sorozat: A madár és a kard krónikák 1.
Kiadó: Könyvmolyképző
Várható megjelenés: 2021.
Fülszöveg: 
A szerelem valóban nem ismer határokat?
Csitt, leányom, tartsd magadban! Minden szót, mi elhagyná ajkad!
Legyen az erőd benned rejlő, ne szólj, ne mondj, míg az idő eljő!
Tanulj, fejlődj, de ne beszélj, hallgass, lányom, hogy tovább élj!
Aznap, amikor anyámat megölték, megmondta apámnak, hogy többé nem fogok beszélni, és hogy ha meghalok, ő is velem hal. Azt is megjósolta, hogy a király eladja a lelkét, a fiát pedig elnyeli az ég.
Apám igényt tart a trónra, és most a háttérben várakozik, várja, hogy anyám szavai valóra váljanak. Apám kétségbeesetten vágyik a koronára. Én csak szabad akarok lenni.
Hogy szabad legyek, el kéne szöknöm, de anyám átka és apám kapzsisága fogva tart. Nem tudok beszélni vagy bármilyen hangot hallatni, képtelen vagyok karddal bánni, vagy elcsábítani a királyt. Egy olyan földön, ahonnan minden mágiát kiirtottak, talán a szeretet az egyetlen varázserő. De ki lenne képes szeretni… egy madarat?

Úgy tűnik Amy Harmon munkásságára többen is felfigyeltek, hiszen a Libri és a Twister Media után a Könyvmolyképző már a harmadik kiadó, akinél megjelenik regénye. Ez szerintem mindenképp azt mutatja, hogy meg is érdemli a figyelmet, nagyon szeretik az alkotásait és ezt mi is meg tudjuk erősíteni. :) A regény az alábbi linken lesz megrendelhető. A Moly.hu adatlapot pedig itt érhetitek el. Amy Harmon Wall Street Journal, USA Today és New York Times bestseller szerző. Már fiatalkorában tudta, hogy írással szeretne foglalkozni, és felváltva írt dalokat és történeteket. Mivel búzaföldek közepén nőtt fel, televízió nélkül, és a könyvei és a testvérei jelentették számára az egyetlen szórakozást, pontosan érzi, mi kell egy jó történethez. A könyveit immár tizennyolc nyelven adják ki, ami egy igazi valóra vált álom a vidéki lány számára a utahbeli Levanból. 
Eddig tizennégy könyve jelent meg, köztük a fantasy A madás és a kard, ami a Goodreads Év Könyve-díj döntőse volt. Az új megjelenésekről szóló hírekért, az írónő bejegyzéseiért és még ennél is többért csatlakozz Amyhez a www.authoramyharmon.com-on.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése